Bu aralar hepsiburadaya yaklaşmayın bence. İşin iyice suyunu çıkartılar. 26 eylülde içerisinde birçok kırtasiye malzemesi ve birde direksiyon kılıfı olan bir spariş verdim. Sparişin bir kısmını 30 eylülde kargolamışlar, kargo takibinde gözüküyor. Direksiyon kılıfını 1ekimde (güya) kargolamışlar fakat ne kargo takibinde gözüküyor nede gönderi nosu var. Geri kalanı 5 ekimde (sparişimden 10 gün sonra hani üçgün içerisinde kargoya verilirdi) kargolamışlar nihayet geldi. Defalarca mail attım, telefon ettim direksiyon kılıfı kargoya verilmemiş kargoda yok, zaten sitenizden bildirilen ürüne ait kargo takip nosuda yok diye bana 30 eylüdeki kargonun nosunu söylüyorlar, o değil bu ürünün kargo takip nosunu veya kargo teslim tutanağını gönderin diyorum tamam faturanız gönderilecektir diyorlar, diyorum kardeşim ben fatura değil gönderdiyseniz kargo gönderi belgesini göndermediyseniz ürünü veya para iadesini istiyorum cevap vermiyorlar, veremiyorlar. Bu arada olan bizim kılıfın 4 katı değerindeki kontörlere oluyor tabi. En sonunda Allah belanızı versin dedim mahkeme için belgeleri hazırlıyordum spariş takibine ürün tarafınıza gönderilecektir, üreticiden bekleniyor diye not eklemişler. Beklemekteyim. Yasal sürede (30 gün) gönderilmezse hemen tüketici mahkemesine gideceğim. İnşallah göndermezlerde hem kılıf parasını geri alırım hemde kontörlere verdiğim paraları.