arkadaşlar hepsiburada dan bişey almak isteyenler almasın çünkü baya uğraştırıyorlar.ellerinde olmayan bir ürünü varmış gibi gösterip insanları çekiyorlar.sonrada onun tedarik süreciyle uğraşıyorsun.benim durumuma bakın.4 gündür tedarik sürecinde.bu 4 gün iiçinde en az 12 kere aramışımdır aradığımda aciliyetinizi firmaya ilettk diyorlar ama daha ses seda yok ortada.iptal etmeyi düşünüyorum ama gönderirler diye etmek istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim. pazartesi akşamına kadar beklyin dediler bakalım beklicem gelmezse açıp dicem bişiler:D
hepsiburadaya dikkat !
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj
süper hızlı gönderi ürünlerinden seçseidin sanırım bu kadar beklemezdin ben öyle yapıyorum
Taze Üye
11 mesaj
satış sözleşömelerini oku önce zamandan tasarruf edersin
www.enucuzagel.com
Yıllanmış Üye
228 mesaj
hızlı gönderi yazmayanlar genelde mağazalarda bile zor bulunan ürünler oluyo nedeni bu mesela ben ordan buzdolabı ve fırın aldım hızlı gönderi yazıodu 2 günde geldi baya büyük ürünler olmasına rağmen ama zor bulunan 2 kitap sipariş verdim bi haftada anca geldi mesela
Taze Üye
2 mesaj
İade söskonusu olduğunda doğru dürüst ilgilenmiyorlar. Benim başıma geldi. Ondan sonra başka yerlere yöneldim.