gokhan2413anlamadım gitti ne istiyon şu pardus dan aranızda özel bişeyler mi oldu neYAW HİÇ BİR ŞEYİN KUSURSUZ OLMADIĞINI ISPATLAMAYA ÇALIŞIOM O KDAR ÖVÜNÜORLAR VİRÜS YOK DİE
HEPSİNİ YOLLADIM ÇÖKMEDİ PC
Borga-x610377BORGA SENLEDE GÖRÜŞÜRÜZ YAPINCAalbende de o kadar istese de yapamayacak..Boşuna kürek sallıyorsunhamza123bak buldum galiba güncelleştirilmemişinde bulundu şimdi sıra virüsleriYapamayacak.
Tamam yap hadi görelim kaç gündür uğrasıyosun... Konuyu açtıgın tarıhe bır bak ıstersen... yapamazsın, linux'u kırmak cok zor. Zaten Linux için bile antivirus programı var. Bence zorlama kendını
hamza bak win hacktolları ile bunu yapamazsın exe ler linuz altında çalışmaz kaldıki linuxun yapısı win gibi değil firewall var onu geçtin yönetim haklarını ele almdan dosya bile silemesin ayrıca şifre koruması var bu dediklerim sadece antivisürsüz birsistem ayrıca linuz kullancılarının çoğu antivirüs kullanmaz yani diyecğim şu boşuna zorlama
YAW DENİYORUM GÖRÜRSÜNÜZ ARKDAŞLAR BEN HALLEDECEM TARİHE GEÇMEZSEM
Borga-xTamam yap hadi görelim kaç gündür uğrasıyosun... Konuyu açtıgın tarıhe bır bak ıstersen... yapamazsın, linux'u kırmak cok zor. Zaten Linux için bile antivirus programı var. Bence zorlama kendını3 GÜN OLDU DAHA GÖRÜRSÜN SEN YAPINCA
gitmeyin adamın üstüne belki yapar ozman bizde ona hackhamza deriz :):)hamza yanlız bu işler için çok iyi derecede pardusu çoook iyi bilecen boşluklarını çok iyibilecen felan filan ama azmini taktir etmek lazım
harbiden kolay gelsin
hamza123gokhan2413+1 aynı fikirde olduğumuz anlamına geliyorGÖKAHAN +1 NEDEK SENMİBorga-xAllah allah bilgisayara virus sokmaya çalışıpta sorun yaşayan dünya üzerindeki tek insan sensin galiba. Napıyosun sen anlamadı+
gokhan2413hamza123ANLAMADIMgokhan2413+1 aynı fikirde olduğumuz anlamınaGÖKAHAN +1 NEDEK SENMİBorga-xAllah allah bilgisayara virus sokmaya çalışıpta sorun yaşayan dünya üzerindeki tek insan sensin galiba. Napıyosun sen anlamadı+OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0991 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007arkdaşlar vaz geçtiğimi sanmayın çalışmalarım devam edior
ölmek var dönmek yokYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,996 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006hamza123gokhan2413hamza123+1gokhan2413+1 aynı fikirde olduğumuz anlamınaGÖKAHAN +1 NEDEK SENMİBorga-xAllah allah bilgisayara virus sokmaya çalışıpta sorun yaşayan dünya üzerindeki tek insan sensin galiba. Napıyosun sen anlamadı+
+1 birde benden diyor yani aynısını bende düşünüuyorum anlamındaİlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006hamza123kaçıncı gündeyiz.Borga-xTamam yap hadi görelim kaç gündür uğrasıyosun... Konuyu açtıgın tarıhe bır bak ıstersen... yapamazsın, linux'u kırmak cok zor. Zaten Linux için bile antivirus programı var. Bence zorlama kendını3 GÜN OLDU DAHA GÖRÜRSÜN SEN YAPINCAYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,996 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006Borga-xhamza1233 ay geçsede yapamazkaçıncı gündeyiz.Borga-xTamam yap hadi görelim kaç gündür uğrasıyosun... Konuyu açtıgın tarıhe bır bak ıstersen... yapamazsın, linux'u kırmak cok zor. Zaten Linux için bile antivirus programı var. Bence zorlama kendını3 GÜN OLDU DAHA GÖRÜRSÜN SEN YAPINCASon Düzenleme: asimileci ~ 26 Haziran 2007 14:40Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 13,213 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007hamza fazlamesai.net editörlerinden kıvılcım hindistan dan yardım al linux da gördüğüm en uzaman kişi yapamayacaksın kaç gündür olacak şimdiye kadar adam nasayı hacklerdi be çokmu attım
Son Düzenleme: erkanc ~ 27 Haziran 2007 00:16Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0151 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007ya olmaz yapamazsın diyemem, ama yapman zor bence de. linux güvenli bir sistem. ama güvenli demek kırılamaz demek değil.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,996 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006tamamda o kıramaz
uzman hacker olsa
tamam kırar derdik
birde linux gerçekten çok güvenli bir sistem
öyle kıracagım demeyle kırılmazOP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0991 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007asimilecitamamda o kıramazDEMİYORUM KIRIYORUM
uzman hacker olsa
tamam kırar derdik
öyle kıracagım demeyle kırıYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,996 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006hamza123ben sana bişey demiyorum diyeceğimi söyledim zaten...asimilecitamamda o kıramazDEMİYORUM
uzman hacker olsa
tamam kırar derdik
öyle kıracagım demeyle kırı
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0991 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007asimilecihamza123bende sanaben sana bişey demiyorum diyeceğimi söyledim zaten...asimilecitamamda o kıramazDEMİYORUM
uzman hacker olsa
tamam kırar derdik
öyle kıracagım demeyle kırıYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,996 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006kırdıgını da ıspatlaman lazım ama...
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006tabı ispatlarsan inanırız. EEe artık hacker olan sensız onu da sen düşün... (tabı lınux'u kırabilirsen)
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,996 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006ıspat nerde diyorum kırdım diyosun ya???
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0991 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007KIRDIM DEMİYORUM KIRACAM DİYORUM İSPATLARIM NE OLMUŞ ALLAH ALLAH RESMİNİ ÇEKEREİM
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,996 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006hamza123kırdım diyosun kıracam diyosunasimilecitamamda o kıramazDEMİYORUM
uzman hacker olsa
tamam kırar derdik
öyle kıracagım demeyle kırı
laf laf laf