onu verirlermi bilgi işleme
bazı kısımlarında linux var
ama bölüklerde hep windows xp var
ben ıgdır komando bölüğündeydim
ordan biliyorum alayın bilgi işlemindede çalıştım
HEPSİNİ YOLLADIM ÇÖKMEDİ PC
Borga-xşu hamzaya fıkra gıbı olay yazdık onu bıle kaıleye almıyo :Dne zaman gidiyoruz balığa istanbul sıcaktan kaynama noktasına gelmiştir burası iyi hem burada şimdi yaylayaçıkacağız arkadaşlarla gezmeye sıcaklk hiç hisseilmiyor ma bu arada hamza kırmaya devam etsin linuxu
erkanç ve asimileci gelin istanbula bogazda bız balık tutalım bu adam kırmak ıcın cebelleşsinSon Düzenleme: erkanc ~ 27 Haziran 2007 20:19
yahu hamza fıkralara konu oldun hala idda ediyorsun kıracam diye.. birincisi hacker olmak için yıllarını vermek gerekir birkaç sayfayla birkaç ayla olacak iş değil. ki o hackerlardan daha duyamadım yada okuyamadımn şu hacker linuxu hackledi diye ha şunu da diyeyim gerçek hacker asla yaptığı işle övünmez zaten öven birleri çıkar. yapamayacağını, bilginin yetersizliğini şuradan biliyorum mesaj sayın her ne kadar 900lere vurmuş olsada ne kadar bilgi ne kadar işe yararlılık muhteva ediyor bunu herkes görüyor. kusura bakma ama görünen bu ayrıca bende bu mesajı yazarak gereksiz bir mesaj yazmış oldum. bilmek için okumak yazmak için bilmek lazım bence ...
erkanckardesım sen gel ıstanbula balıgı tutar sızın yaylada mangal yaparız serın sernı açarız bıraları da alırız asımılecıyıde ohh yandan yandan bak keyfe super olur..Borga-xşu hamzaya fıkra gıbı olay yazdık onu bıle kaıleye almıyo :Dne zaman gidiyoruz balığa istanbul sıcaktan kaynama noktasına gelmiştir burası iyi hem burada şimdi yaylayaçıkacağız arkadaşlarla gezmeye sıcaklk hiç hisseilmiyor ma bu arada hamza kırmaya devam etsin linuxu
erkanç ve asimileci gelin istanbula bogazda bız balık tutalım bu adam kırmak ıcın cebelleşsin
h.ozguryahu hamza fıkralara konu oldun hala idda ediyorsun kıracam diye.. birincisi hacker olmak için yıllarını vermek gerekir birkaç sayfayla birkaç ayla olacak iş değil. ki o hackerlardan daha duyamadım yada okuyamadımn şu hacker linuxu hackledi diye ha şunu da diyeyim gerçek hacker asla yaptığı işle övünmez zaten öven birleri çıkar. yapamayacağını, bilginin yetersizliğini şuradan biliyorum mesaj sayın her ne kadar 900lere vurmuş olsada ne kadar bilgi ne kadar işe yararlılık muhteva ediyor bunu herkes görüyor. kusura bakma ama görünen bu ayrıca bende bu mesajı yazarak gereksiz bir mesaj yazmış oldum. bilmek için okumak yazmak için bilmek lazım bence ...
Borga-xkardesım sen gel ıstanbula balıgı tutar sızın yaylada mangal yaparız serın sernı açarız bıraları da alırız asımılecıyıde ohh yandan yandan bak keyfe super olur..ben geliyorum seçim bitsin seçim çalışmalarımız var
Gel gel takılırız bogazda erkançıda aldıkmı yanımıza...
Borga-xGel gel takılırız bogazda erkançıda aldıkmı yanımıza...olacak gibi deil içimiz dışımız kod oldu olmoyur
zaten ısparta eğridir dağ komandosu olarak ıraka gidiorum galiba
h.ozguryahu hamza fıkralara konu oldun hala idda ediyorsun kıracam diye.. birincisi hacker olmak için yıllarını vermek gerekir birkaç sayfayla birkaç ayla olacak iş değil. ki o hackerlardan daha duyamadım yada okuyamadımn şu hacker linuxu hackledi diye ha şunu da diyeyim gerçek hacker asla yaptığı işle övünmez zaten öven birleri çıkar. yapamayacağını, bilginin yetersizliğini şuradan biliyorum mesaj sayın her ne kadar 900lere vurmuş olsada ne kadar bilgi ne kadar işe yararlılık muhteva ediyor bunu herkes görüyor. kusura bakma ama görünen bu ayrıca bende bu mesajı yazarak gereksiz bir mesaj yazmış oldum. bilmek için okumak yazmak için bilmek lazım bence ...
Borga-xGel gel takılırız bogazda erkançıda aldıkmı yanımıza...bende geliyim mi ?
boğaza hem araba yarıştırız iddalıyım
erkanchamza bir asır geçti halen daha kıramadınmı?? oho saçın sakalın ağracak sen yine linux kırmayla uğraşacaksızaten bi işe yaramz linux
sen teröristlere hazırlan
sen spora başla bak orda kafayı yersin sonra
allah yardımcın olsun kodları unutup gelecen ona üzülüyorum...
asimilecikıramaz kırmaması yanına kar kalacak bakırköyde mefta olacak ona yanıyorum çok akıl verdikcümlemize :D
allah sonuna hayır eylesin.
arkdaşlar dağ komundosuyuz askerde ne işimiz olur linuxla xp ile
yenilmez dag komandosu
linux windows kod uzmanı
şimdide terör uzmanı olacak ha şaşarım!
bende komandoydum ha
ıgdır jandarma komando bölüğü yedek subay
havada karada her zaman her yerde biz tür komandosuyuz
arkadaşlar kırılmaz linux geçilmez
aman sakın lınuxta komandoyuz deme. Zaten beceremedin.Sen artı nöbette kodlarla boğusursun. Bu arada sende gel bogaza iddaamız devam edıyo daha olmazsa forumca topluca bulusuruz gideriz bir yerlere.Ama sen gidiyosun olmadıki...
hamza123arkadaşlar kırılmaz linux geçilmezevet hacker kırmacı başı hamza efendi linux un kırılamayacagını hatta kırana hediye vereceğini söyler ve bu hikayede burada mutlu sonla biter.yani bu masaldan şunu çıkartalım
konuşmayla lafla linux kırılmaz...biz onun kırılmayacagını şimdilik biliyoruz...
Borga-xaman sakın lınuxta komandoyuz deme. Zaten beceremedin.Sen artı nöbette kodlarla boğusursun. Bu arada sende gel bogaza iddaamız devam edıyo daha olmazsa forumca topluca bulusuruz gideriz bir yerlere.Ama sen gidiyosun olmadıki...neyse onun yerine ben varım aratmam
bu arada kaspersky 7.0.123 final şu anda çıktıSon Düzenleme: asimileci ~ 28 Haziran 2007 11:37
sen hep varsın kardesım hepte ol.
arkdaşlar irtibat koparmayalım askerden sonrada
artı asillemci bende kaspersky 6.0.3.675 kurdum süpermiş
sakal var ama dınleyen yok. bir arkadaşı daha kasperlı yaptık..
Borga-xsakal var ama dınleyen yok. bir arkadaşı daha kasperlı yaptık..
[/alıntı4 tane virüs buldu ama keşke önceden kursaydımSon Düzenleme: hamza123 ~ 29 Haziran 2007 11:53
hamza sonunda linux kırılamaz anladın ve kasperskyi kullanmaya başladığın için seni kutlarım