Selamin Aleykum arkadaslar bilgisayarimi yan odama tasidim kablolari soktum kurdum Power dugmesine bastim acildi klavye calismadi reset cektim olmadi yenoden baslattim oldu ama simdide mavi ekran verip kapaniyor format cdsini takiom aciom boot baslamiyo. Ltfen bari bu cumartesi adam gibi oturayim
Her Cumartesi Başima Gelen Hata
taşırken bağlantılarda bir dorun olmuş olabilirmi??kasanın bağlantılarını kontrol edin ve özellikle ramlari söküp takın.
Ya benim tek Derdim biostan ayar yapip format atmak
Bilgisayari kapatiyom sadece CPU Fani calisiyor :s calismamasi lazim
Cd boot okusa format atcam ama okumuyor
Iphoneden giriyorum zaten birde bugun kablosuz modem aldim cakisma yapabilirmi :S
Lutfen Saygı deger arkadaslar yardim edin :(
Biosu sıfırlayın bakalım o zaman ne olacak gerçi konuyu cuma günü açmışınız ama biz pazar günü cevap yazdık bi işe yaramayacak sanırım :D
arkadasım icindeki parcalar oynamıs olabilir ekran kartını kontrol et bi bence ondan format icinde önce bios penceresini acıp 1incil sürücüyü dvd veya cd rw yapıp yeniden baslatmalısın
MC-BicherreSelamin Aleykum arkadaslar bilgisayarimi yan odama tasidim kablolari soktum kurdum Power dugmesine bastim acildi klavye calismadi reset cektim olmadi yenoden baslattim oldu ama simdide mavi ekran verip kapaniyor format cdsini takiom aciom boot baslamiyo. Ltfen bari bu cumartesi adam gibibende aynısı oluyor klavyeyi tak bilgisayar açılırken hep f1'e bas düzelir
Ya cok pardon cdyi inceledim ufak bir çatlak var :d bugun bir cd bulup formati atacağim