her ortamda aranan kişi olmak

bolbol
23-09-2009, 19:16   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj

arkadaşlar bildiğiniz gibi yarın okullar açılıyor.Ortam yapmak lazım her ortamda aranan kişi nasıl olunur. anlayacağınız ortam beni değil ben ortamı çekiyim... önerilerinizi bekliyorum...

Semih Özyurt
23-09-2009, 19:22   |  #2  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

valla dostum öncelikle arkadaşlarını iyi seçmelisin dürüst olmalısın her konuda, yalan konuşma hiç bir zaman derslerine iyi çalış o zaman seni her konua parmakla gösterirler

Semih Özyurt
23-09-2009, 19:32   |  #3  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
2,748 mesaj

ya aslında 2 3 gün öğrenciler okulda böyle ağır takılıyor sonra bi bakıyorsun gevşemişler kendimden biliyorum :):)

PcMaKeR
23-09-2009, 19:44   |  #4  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

istanbul tarlabaşına git iki üç dayılan vs vs.

mahsus mu yapıyorsunuz.

kendiniz olun kendiniz.

Semih Özyurt
23-09-2009, 19:49   |  #5  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
2,748 mesaj

tarlabaşında bu yaşta dayılanırsa pestilini çıkarana kadar döverler :)

bolbol
23-09-2009, 19:54   |  #6  
OP Üye
52 mesaj

aynen katılıyorum insan ordan geçerken bile üzerinde bir baskı hissediyor.

PcMaKeR
23-09-2009, 19:56   |  #7  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

endüstri gibi bir okulda okursan çok faydası olur. kendimden biliyorum en gıcık okula gidip dayılandık. gittiğim okulun müdürü babamın arkadaşıydı :Ç çocuğu tehdit ettim bir köşeye çekip. bizim orlarda ahkam kesme bu okulu bitiremezsin dedim. çocuk tamam abi çekerek gitti.

okulda en büyük hava budur. başka okullara hava basmak. Gençlik çağı... şimdi yap deseler bana ne yaw der geçerim.

International Affairs
23-09-2009, 19:58   |  #8  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj

Doğal ol sadece kendin kimseye özenme...

gokhan38
23-09-2009, 20:36   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,097 mesaj

burda ki arkadaşlar güzel tavsiyeler versede bu tavsiyelerle popüler olamayacagın kesin iyi insanlar popüler olmaz özellikle okul ortamında özellile fıstık gibi kızların yanın daki tiplere  bak hep artist fırlama tiplerdir .
benim tavsiyerim uyarsan popüler olacagın kesindir ama uymamanı tavsiye ediyorum
1) her popüler insan gibi duruma göre yalan söyleme ve her durumda kendini haklı cıkarmayı bilecen.
2)haksız oldugun bilsen bile kendini haklı cıkarmaya calışacan
3) uyduruk bi konu bulup onu savunuyormuş gibi yapacan misal kominizm faşizim falan filan ufak tefek detaylarda ögren tabi savunavagın konu hakkında ;)
4) espiri yapma yetenegini geliştirmen lazım olaylara herkezin bakmadıgı acıdan bakacan ki herkez seni  cok zeki sanacak
5)asi olacan her yerde her zaman özellikle hocalara karşı
6) kimseye saygın olmayacak
7) kıyafet her zaman önemllidir popülerlik icinde diger konularda da her ne kadar ic güzelligi önemli deselerde (özellikle bu yalanı kızlar cok söyler) sen sakın kanma bu yalana şık ve okul kurallarını cigneyerek giyin ;)
8)kavga etmeye her zaman hazır olacan yeri geldigi zaman artist bi şekilde geri cekilmeyi de bilecen tabi neden diyecen her zaman kazanamazsın kavgada ;) , kavga edip dayak yedigin durumlarda bile kendine bi savunma sözü hazırla misal korkak gibi kacacagıma adam gibi dayak yerim :D morluklaara pek faydası olmaz ama karizmayı biraz düzeltirsin :D
9)kendine bi müzik ensturumanı bul ve bi kac tanede parca ögren sık sık sınıfa getirr bu ensturumanları
not: gitar en populer olanı bu aralar , ama fark yaratmakta iyidir
10) teknoloji havası atabilmen de gerekiyor , tabi özellikle cep telefonu  bazında apple iphone 3gs tavsiyem dir  tabi maddi imkanları zorlaman gerekecek
11) ve son olarak bunları yaparken bol miktarda şansa ihtiyacın olacak :D :D

bolbol
23-09-2009, 20:45   |  #10  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: gokhan38  
burda ki arkadaşlar güzel tavsiyeler versede bu tavsiyelerle popüler olamayacagın kesin iyi insanlar popüler olmaz özellikle okul ortamında özellile fıstık gibi kızların yanın daki tiplere  bak hep artist fırlama tiplerdir .
benim tavsiyerim uyarsan popüler olacagın kesindir ama uymamanı tavsiye ediyorum
1) her popüler insan gibi duruma göre yalan söyleme ve her durumda kendini haklı cıkarmayı bilecen.
2)haksız oldugun bilsen bile kendini haklı cıkarmaya calışacan
3) uyduruk bi konu bulup onu savunuyormuş gibi yapacan misal kominizm faşizim falan filan ufak tefek detaylarda ögren tabi savunavagın konu hakkında ;)
4) espiri yapma yetenegini geliştirmen lazım olaylara herkezin bakmadıgı acıdan bakacan ki herkez seni  cok zeki sanacak
5)asi olacan her yerde her zaman özellikle hocalara karşı
6) kimseye saygın olmayacak
7) kıyafet her zaman önemllidir popülerlik icinde diger konularda da her ne kadar ic güzelligi önemli deselerde (özellikle bu yalanı kızlar cok söyler) sen sakın kanma bu yalana şık ve okul kurallarını cigneyerek giyin ;)
8)kavga etmeye her zaman hazır olacan yeri geldigi zaman artist bi şekilde geri cekilmeyi de bilecen tabi neden diyecen her zaman kazanamazsın kavgada ;) , kavga edip dayak yedigin durumlarda bile kendine bi savunma sözü hazırla misal korkak gibi kacacagıma adam gibi dayak yerim :D morluklaara pek faydası olmaz ama karizmayı biraz düzeltirsin :D
9)kendine bi müzik ensturumanı bul ve bi kac tanede parca ögren sık sık sınıfa getirr bu ensturumanları
not: gitar en populer olanı bu aralar , ama fark yaratmakta iyidir
10) teknoloji havası atabilmen de gerekiyor , tabi özellikle cep telefonu  bazında apple iphone 3gs tavsiyem dir  tabi maddi imkanları zorlaman gerekecek
11) ve son olarak bunları yaparken bol miktarda şansa ihtiyacın olacak :D :
2(haklı olduğumu kanıtlamaya çalışırım),
3(üstüme yoktur.),
4(zekiyim zaten ama espiri yeteneği yok zekamın yüksek olduğunu herkes bilir.)
9(gitar çalıyorum),
10(iphone var :) )

yetmezmi?

gokhan38
23-09-2009, 20:55   |  #11  
Yıllanmış Üye
1,097 mesaj

zekanı espiri yapmak icin kullanabilirisen  süper olur ;)

bolbol
23-09-2009, 21:00   |  #12  
OP Üye
52 mesaj
Alıntı: gokhan38  
zekanı espiri yapmak icin kullanabilirisen  süper olur ;)
espiri yapmak için kullanıyorum fakat ortaya saçma sapan şeyler çıkıyor. Bu konu hakkında coğrafya hocamşöle demişti ileri zekalı olduğunu biliyorum ve farkındayım fakat  espiri yapamıyorsun çünkü sayısal zekaların espiri kabiliyetleri düşüktür. Anlayacağınız sayısal zekam olmasından dolayı kaybediyorum.

gokhan38
23-09-2009, 21:05   |  #13  
Yıllanmış Üye
1,097 mesaj
Alıntı: bolbol  
espiri yapmak için kullanıyorum fakat ortaya saçma sapan şeyler çıkıyor. Bu konu hakkında coğrafya hocamşöle demişti ileri zekalı olduğunu biliyorum ve farkındayım fakat  espiri yapamıyorsun çünkü sayısal zekaların espiri kabiliyetleri düşüktür. Anlayacağınız sayısal zekam olmasından dolayı kaybediyorum.
işte sen bu noktada kaybediyorsun popülerliik icin espiri şart 
sınıftaki espirütüel insan sayısı coksa ve onların espiri yetenegi seninkinden cok daha iyiyse şunu yapmanı tavsiye ediyorum sınıfta fazla esppiri yapma üç beş kızın bulundugu bir ortamda basit ve klasik espiriler yapman yeterli olacaktır malum kızların zeka potansiyeli biraz düşüktür ve genellikle her şeye gülerler :D

melen
23-09-2009, 21:09   |  #14  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj

Ödevini yap yeter.Ağzı kulaklarına varıyor

Bu şakaydı tabî daha çok şey gerekiyor.
Göknah Win8'den bahsetse yeter hiç kimse bilmiyor zaten.Ağzı kulaklarına varıyor

gokhan38
23-09-2009, 21:19   |  #15  
Yıllanmış Üye
1,097 mesaj
Alıntı: HP-Tubos Melen  

Bu şakaydı tabî daha çok şey gerekiyor.
Göknah Win8'den bahsetse yeter hiç kimse bilmiyor zaten.Ağzı kulaklarına varıyor

Beğendim

loseface
23-09-2009, 21:33   |  #16  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,757 mesaj
Alıntı: bolbol  
kim demiş sayısal zekalılar espiri yapamaz=)Yalan arkadaşım yalan bizimsınıf fen lisesi hepsi sayısalın ötesi:D bi bölüm inek olan kısım hariçdersi videoya çeksek komedi filmi olur=)

jupiter65
23-09-2009, 23:03   |  #17  
jupiter65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
1,170 mesaj

Ortaokul 3. sınıftaYakup adında bir arkadaşım vardı. O kadar çok sevilirdi ki onunla sıra arkadaşı olmakiçin herkes yarışırdı adeta. Ben farklı bir okuldan transfer olduğumdan olmalı, öğretmenimiz beni uygun görmüştü sıra arkadaşı olarak. 
           Bir yıl sıra arkadaşlığımız sonunda, onu daha yakından tanıma fırsatı bulmuştum onu.
           Düz saçlı,orta boylu ve çok dikkat çekmeyen bu arkadaşımız dersi çok iyi dinlerdi. Öğretmenlere ve bize karşı çok saygılı olduğundan doğal olarak da tartışmasız sınıf başkanıydı. Başarı oranı 10 üzerinden 7 gibiydi. Bir yılboyunca kimse ile tartıştışmadığı gibi, başkalarının münakaşalarını tatlıya bağlama gibi bir misyonu da vardı.
           Sınıfta psikopat Sinan denilenve ünü okulda nam yapmış bir arkadaşımızın sataşmadığı tek kişi herhalde Yakuptu.Çalışkan ama ruhsal sorunları olan Sinan, diğer sınıftaki öğrencilerle konuşurken, nedeni bilinmeyen sepeplerden ötürü bir anda yüzlerine yumruk atması ile ünlüydü. Bir çok kere elleri yumruk atmaktan kan içinde kalırdı. Sinan ile aynı sınıfta olmamız bir şanstı. Bize fiziksel güçkullanmazdı. Ama sanıyorum en arkada bizden birkaç yaş büyük olan Şenol’unbunda etkisi vardı. Ondan çekiniyordu belki de. 
İkisinin (Yakup-Sinan)diyaloğa girdiğine hiç şahit olmadım nedense. İyi ile kötünün galibini merak etmiştim hep. 
       Yakup bütünbunları dikkat çekmek yada aranan kişi olmak için yapmıyordu. Zaten böyle birisonradan olunamazdı. O doğuştan sabırlı, iyiliksever, insanların arkasından konuşmayan,çalışkan, saygılı bir kişiydi. Kızlara karşı da son derece nazik ve centilmendi.Olumsuz tek bir hareketini görmedim bir yıl boyunca. Bunu nasıl başardığını da bilmiyordum. 
Herkesin sevdiği,saygı duyduğu, kendisine yakın olmak için yarışılan biri olmak istenilinceyapılacak kolay bir şey değil. Bu özellik doğuştan kazanılan, Allah tarafından bahşedilenbir ayrıcalık olmalı.
     Aranılan kişiolmak için yapmacık bir karaktere bürünürsek sonuçları komik  olabilir. 

uGuR.uK
23-09-2009, 23:13   |  #18  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

enteresan bi konu olmuş ee, her kafadan farklı fikirler...
ama şu var, sen kendini bilmiyorsan başkası sana yardım edemez zaten. kendini ve yapıp yapamayacaklarını bilirsen zaten en iyi şeklide kendini beğendirirsin. iyi espri yapmak gerçekten yetenektir, hızlı ve mizah anlayışlı şekilde düşünmek herkese nasip olmaz. yapabiliosan yaparsın yapamıosan hiç uğraşma sürekli eksi puan getirir bunun kötüsü çünkü :) sende farklı şeyler yaparsın, daha mantıklı ve anlayışlı konuşmalar-davranışlar, spor veya sanat faaliyetleri(benim sanatla pek işim olmadı ama seveni çok), sosyal aktiviteler vs. sen yapabildiğini en iyi şekilde yap yeter, çok uğraşmaya ne gerek var sanki geri kalan herkes mükemmel mi?

loseface
23-09-2009, 23:18   |  #19  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

bak eğer ilk gününse okulda git dal ortama slm ben x tanışalımmı de=)çok yararı olacaktır sana.
ikinci önerim sosyal aktiviteleri düzenliyen ol gelin şuraya beraber gidelim de halı saha maçı ayarlayın kendi aranızda sinemaya gidin kafeye gidin çok çeşit var yap işte bişeler ama sakın taklit yapma kendini değişik göstermeye çalışma kendin ol

i7
23-09-2009, 23:23   |  #20  
Yıllanmış Üye
203 mesaj

Kardeş hiç uğraşma eğer böle kafayı takarsan ortam yapman zorlaşır yani benim edindiğim tecrübe bu her şeyi oluruna bırak ve nerde nasıl davranman gerekiyosa onu yap yok ben böle olmalıyım yok her zaman bunu savunmalıyım dersen ortam yapmazsın senin gibiler varsa onları toplarsın sadece ki sen zannedersem herkes tarafından ilgi gören biri olmak istiyorsun:)

loseface
23-09-2009, 23:30   |  #21  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

resimdeki evi siz mi tasarladınız=)inşaat mühendisi ya o manada:Dvay be TÜRKİYEEE 546.cısı

umut101010
23-09-2009, 23:30   |  #22  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

kardeş okulda polat alemdar  gibi takıl:D:D:Dşaka yapıyorum

Son Düzenleme: umut101010 ~ 23 Eylül 2009 23:59
loseface
23-09-2009, 23:35   |  #23  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Alıntı: umut101010  
kardeş okulda polat alemdar  gibi takı
herkesin ayrı bi düşüncesi var
[*<][*<][*<][*<][*<][*<]

umut101010
23-09-2009, 23:58   |  #24  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj
Alıntı: loseface  
herkesin ayrı bi düşüncesi var
[*<][*<][*<][*<][*<][*<]
şaka olduğunu anlamışsınızdır:D:D:D

loseface
24-09-2009, 00:24   |  #25  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

yok ben dediğin gibi nlamıştık vurduğum vurduk kestiğim kestik insan ol dedin az önce masum bi insana 5 yıldan başlar:P