selamlar başlıktada dedğim gibi bilgisayar her oyunda kasmaya başladı önceden hiç sorunsuz bitirdiğim oyunlar şimdi oynanmayacak derecede kasıyor bıktım serious sam yükledim onu bile oynayamıyorum kasınntıdan bilgisayar hp i5 işlemci 3gb ram hd 5650 ekran kartı var sorun nerde sizce
bide bu bilgisayarda güncelleştirmeleri yüklediğimden beri böyle olmaya başladı galiba sizce bununla bi alakası olabilrimi?
her oyunda bilgisayar kasıyor yardımm :(
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj
virüste olabilir.
temiz bir format çek.
virüste olabilir.
temiz bir format çek.
yaklaşık 5 virüs programıyla tarama yaptım hiç bir sonuç çıkmadı norton360 kaspersky 2011 eset4 vb.. bende bi windows daha var onda kasmıyo ama bu sefer de bilg. aşırı ısınıyo var bu bilgisayarda bişey ama çözemedim bi de son teklonoji diye aldım format atınca her şey düzelirmi onunda bi garantisi yok galiba? bilgisayar daha 3-4 aylık bişey.
ne virisüler gördüm virüs programlarının önünden elini kolunu sallayarak geçiyoo ne virüs programları gördümm virüslerle işbirliği yapıyoo :D sen yaa o nasıl bi oyunmuşş hayret bişe vallaha bilemedimya bilgiasayarı aldığımda modern warfare 1-2, sands of time, assassin creed 2, black ops, madal of honor hiç kasmadan en az 2 kere bitirmişimdir ama ne olduysa bişeyler oldu artık yeter mi dedi ne yaptı bende bilmiyom her oyunda kasar oldu en son canm sıkıldı serious sam first encounter i yükledim ondada kasmaya başlayınca camdan aşağı atıyordumki makinayı bi de size sorayım dedim sorun nedir diye :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Arkadaşta xp vardı. her oyunda kasıyordu dediğiniz gibi. GTA 2 bile denedik :D Facebook oyunları da dahil. Formattan sonra hiçbirşeyi kalmadı. Suan kasmadan crysis oynuyor. İşletim sisteminde bişeylik olabilir. Format atın.