Burda eğer birilerini kırdıysam çok özür dilerim.Ama gitme vakti geldi.Artık aranızda yokum.Kimseyi suçlamıyorum ama bilen biliyor yaşanan olayları.Neyse arkadaşlar hayatta herkeze başarılar..En güzel günler sizin olsun..
Her Şey İçin Çok Sağolun Arkadaşlar...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya sen de mi gidiyorsun şimdi? tenhalaştı bu forum artık gerçekten. Yaklaşık 6200 kullanıcının çok azı faaldi bu forumda ve onlardan biri yani sen aramızdan ayrılıyorsun. Turan'dan sonra bu ikinci bir darbedir formumuza. Gitmene gerçekten üzüldüm Revenge, en güzel günler senin olsun dostum :) good bye...
Sevgili dostum Serdar, kararına saygılıyız ve sölenecek çok şey var ama...
Herkes dağılıyor ama sebebini ben bilmiyorum.Hepinize saygı gösteriyorum.Ama bir o kadar da üzülüyorum...
sonbahar da yaprakların teker teker ağacı terketmesi gibi. Ama bu örneği veriyorum çünkü bu yaprakların yeni bir baharda yeşereceğine her şeye rağmen inanıyorum. İyimser olmak istiyorum, olmaya çalışıyorum, ama nereye kadar... İşte onu bilemiyorum.
Ulan ben böyle forumun ..... valla turan agabeyde yeterince laf ettik, artik konusmanin anlami yok
nasil olsa bir moderatör kapayacak.
abi bu forum iyice bozuldu kendimiz bi site kurup kendi forumumzla istediğimizi yapalım iyice bozuldu bu forum 2 aydır girmiyordum bir yığın kişi gelip geçmiş ama yani olmuyor ki ayrıca banlanan kişi başka adla da üye oabilişr(bunu KENDİNİ MODERATÖR VE TÜM NET ALEMİNİN KRALI SANAN MODERTÖRLER atlamışlar belki beni de banlarlar...)
Forumu bu hale getirenlere tepki gösterdiğimiz, sorunlarımızı forumdaki diğer kişilerle paylaştığımız, kendimize saklamadığımız sürece bu forum kalitesini daha fazla yitirmez...
yaw valla ben turan abi gittiginden beri güvenimi kaybettim, yani gerci chip forumlarinada 4-5 aydir giriyorum ama zamanimi ayirip yardim etmeye gerektigindede yardim aliyorum
ancak bence bunlar daha cok duvaya yapilmis gibi geliyor
ama uzatmanin anlami yok cünkü yoksa bir moderatör bu konu amacindan sapti deyip konuyu kapatir
bu böyle devam ettigi sürece bilgisayardan gercekten anlayan kisi sayısı düsüyor ve forum kücük yas gurubunun eline kaliyor( bende 17 yasindayim bunu asagilamak icin degil benim yas grubunun tabiiki bilgisayari is edinmiis kisiler kadar fazla bilmedigini söylemek istedim. kimse alınmasın.:D