Saat 11 itibari ile 8. sınıf 2010 sbs sonuçları açıklandı ve rezillikde beraberinde geldi önce teknik aksaklıklardan dolayı 1 saat gecikti sonra on binlerce öğrenci sonucu öğrenemedi nedeni ise meb in sisteminde o öğrencilerin tc nosu tanınamadı söyliyecek pek bi şey yok berbat eğitim sistemi berbat sınav sistemini geçtim sınav sonucunu bile öğrenemiyoruz
HER ZAMANKİ GİBİ REZİL meb !!!!!!!!!
eğitim mi dedi birisi? kim weriyor eğitimi mrak ettim... Kuran kurslarında cemmatçilik yapıp çocukların beyinlerini yıkayan o para babalarımı?? meb in werdiği eğitim eğitime girmaz aslında kabahat okullarda öğretmen we müdürlerde... hepsi yatıyor arada çalışan çok az kişi war... bir okulda 70 öğretmen-müdür warsa toplam 10tanesi bile kendi isteği ile çalışmıyor... salla başı al maaşı... bna bile hoca: " oğlum abana neden yardım etmiyorsun? hadi tahtaya kalk ta yapıwer şu soruyu..." demşti hiç unutmam... böyle hocalar çok war we düşündüğünüzden çok daha fazla...
her sınaw döneminde kitlenen, her sbs zamanı her karne zamanı kitlenen meb in sitesine we sunucularını ayakta alkışlıyoruz değil mi? her seferinde sorun çıkarmayı başaran eğitim adı altında yatan meb i alkışlıyorum..
eğitim mi dedi birisi? kim weriyor eğitimi mrak ettim... Kuran kurslarında cemmatçilik yapıp çocukların beyinlerini yıkayan o para babalarımı?? meb in werdiği eğitim eğitime girmaz aslında kabahat okullarda öğretmen we müdürlerde... hepsi yatıyor arada çalışan çok az kişi war... bir okulda 70 öğretmen-müdür warsa toplam 10tanesi bile kendi isteği ile çalışmıyor... salla başı al maaşı... bna bile hoca: " oğlum abana neden yardım etmiyorsun? hadi tahtaya kalk ta yapıwer şu soruyu..." demşti hiç unutmam... böyle hocalar çok war we düşündüğünüzden çok daha fazla...Sistemi ben de onaylamıyorum ama,Türkçeyi adam gibi kullanamayan birinin bile eğitim sistemi hakkında nutuk atması da ilginç doğrusu...her sınaw döneminde kitlenen, her sbs zamanı her karne zamanı kitlenen meb in sitesine we sunucularını ayakta alkışlıyoruz değil mi? her seferinde sorun çıkarmayı başaran eğitim adı altında yatan meb i alkışlıyorum..
Öğretmenler hakkında neye dayanarak böyle konuştuğunuzu da anlamadım.Evet dediğiniz gibi öğretmenler de çok var,ama yıllarını bu işe adamış,akşam evine gittiğinde bile aklı öğrencileri ile meşgul olan,sırf birilerini eğitebilmek için ta doğunun o zorlu koşullarına gidip görevlerini yapan öğretmenlerimize ayıp olmamış mı?
Evet MEB'in sunucuları olması gerekenden çok daha kötü bir durumda.Ama 2-3 sene öncesine kadar E-Okul yoktu.Bu sistem hiç getirilmese daha mı iyiydi? Bu kadar aşırı tepki vermek gerekli mi? Daha yeni bir sistem.Zamanla düzeltmelere gidileceğine inanıyorum.Sınav sistemini gerçekten ben de beğenmiyorum zaten,o ayrı konu.Zaten 3-4 seneye kadar liseye geçişte sınav sistemi de kalkıyormuş.Ne diyelim en azından bizden sonra gelenler sınavlarla uğraşmak zorunda kalmayacaklar.Geç de olsa eğitim ve sınav sistemi düzelmeye başlıyor.Tek sorun bu düzeltmelerde çok geç kalınmış olması.
Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 09 Temmuz 2010 00:52
@mancınık ve @Y.İ.Ğ.İ.D.O.
Konuyu saptırmayın. İnsanların değer yargılarını sorgulamak size kalmadı.
@mancınık ve @Y.İ.Ğ.İ.D.O.Doğru herkes istediği gibi yorum yapabilir istediği gibi KUR AN KURSLARINA hakaret edebilir bunda bir sorun yok. Ama biz dinimizi savunmaya gelince değer yargıları di mi çok gördük biz bu numaraları...</pKonuyu saptırmayın. İnsanların değer yargılarını sorgulamak size kalmadı.
Asıl konuyu saptıran firaristt adlı üye meb konusunda KUR AN KURSLARINA laf atıyor. Soruyorum şimdi kim konuyu saptırmış önce. Yöneticisiniz diye taraf tutacaksınız diye birşey yok...Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 09 Temmuz 2010 23:58
@mancınık ve @Y.İ.Ğ.İ.D.O.ya kusura bakma tabi bu ulkede dini düşünceleri olan insanlara hakaret hukuki suç sayılmıyordu (konya olayı yerl mahkemenin kararını yargıtay 4 daire başörtülü isen eleştirillebilirsin karar hukuka uygun)bir an kanunlar önünde eşit olduğumuzu sandım çok özür dilerimKonuyu saptırmayın. İnsanların değer yargılarını sorgulamak size kalmadı.