Evet arkadaşlar.Burda arabalarımızın modelini yazıyoruz.Bende bugün yeni araba aldım.Yeni Wolkswagen Passat'lardan.Peki sizin?
Herkes arabasının modelini yazsın!
- 1
- 2
Maalasef arabam yok kullanmayı da bilmiyorum :))
Umarım okul bitince alacağım Güney62.
2009 aveo hb 1.4SE mt 101hp + Metalik Gumus + Aluminyum Jant + Cam Filmi
2008 Tourneo Connect Kombi GLX Gri
Bugatti Veyron 16.4Benimde memleketim Tunceli.Oradada hiç trafik yoktur hatta sokaklarda insan zor görürsün.Ama doğal güzellikleri ve havasını görsen.Ohhhh.Mis missss:D
Şaka bi yana henüz arabam yok.Şu İstanbul trafiğinde araba kullanmayıda hiç çekemem.Eğer ileride bir gün memleketime gidecek olursam o zaman araba almayı düşünürüm.
memleketin boş olup olmasından çok yollarında düzgün olması şart bakınız ankaraya mis şehir iç trafiği yok 4 şerit yollar ama eds yüzünden millet 70km geçemiyor o ayrı :)
eds=elektronik denetleme sistemi radardan daha kapsamlı araç bu makineye 1 km öteden görünüyor yani son anda frene basmak bir işe yaramıyor....eds yi geçenler sanki yarış başlamışta yeşil ışık yanmış gibi vınnnnn diye gidiyorlar.... işte o yollarda bir z06 şart... :D
1999 fiat siena 16 valf öyle rahat ki hiç bir şeye değişmem siena mı2000 model siena vardı bizde de servis çıkışlı tüplü, hakikaten mükemmel bir araba satalı yıllar oldu ama her gördüğümde tekrardan bi bakarım :) şuan clio 1.5dci 80bg lik bi araç var bizde.
Ama inşallah Allah kısmet ederse ilerde bi 1967 mustang eleanor toplamayı çok isterim :)Son Düzenleme: N.Bozkurt ~ 17 Mayıs 2011 00:20
arabam beş para etmez tofaş 2000 model ama yarış motorum aprilla 1600cc 8 vites 0 dan 100 e 4 saniyede çıkabilme yeteneğiyle birde egzoslarıyla manyak bi alet bugüne kadar kapıştıklarım o egzosların dumanını heb koklamıştır elektronik klometre olup 340 vurabilme özelliği vardır :)) ama yağmur yağınca sarmıyor be aga (motorsiklet hastasıyımdır) 4 tekerlerle işim pek olmaz bu arada motor 6 silindir olup boşta gaz verince 1 dakika falan 1 litre yakıt tüketiyor 2008 modeldir
ben onu bunu bilmemde şu arabanın güzelliğine sadeliğine, sesine gürültüsüne, duruşuna gidişine, bakışına atışına bir bakın :) bunun yanında hiçbir araba ben arabayım diyemez :))
http://askmen.video.mynet.com/de ... otor_Testi/1160394/
aga sen ne yabtın gt 500 bu o araba nın yanından geçerken bile saygı göstermek lazım ona onun altında yatan motor şanzıman 300 ila 500 beygir arası güç üretmekte
evet shelby gt 500 hayatımda gördüğüm en güzel makine. bi forumda okudum adam eleanor topluyor ve üzerine 800bg gücünde motor koymayı planlıyor :) gerçekten dediğin gibi önünden geçerken önünü iliklemen lazım bu aracın karşısında :)
doğrudur çünkü yabancı tv kanalı var devamlı böle mekanik elektronik üzerine yayınlar yabıyor adamlar hurdalıktan arabayı alıp 8. günün sonunda o hurdadan öle bi araç çıkardılarki yabacılar yabar aga adamların kafası çalışıyor
evet bende çok izledim dediğin gibi. bizim ülkemizde bu tarz olaylara önem verilmiyor. Arabaya sadece araba olarak bakıyorlar bence öyle değil, heves tutku olarak gören çok insan var. bende dahil:) heleki yabancılar..
tüplü 126 bis var bende... dışı modifiye, rüzgarlık - şpoyler - ince yanak lastik, ön taraf kırmızıdan arkaya doğru siyaha dönüşüyor, camlar yarı film, sis farları ve ek küçük sis farları var. arabayı gören kızlar hazırol duruşuna geçiyorlar... :)
- 1
- 2