Alıntı: ttbpc ekran kartına bağlı. masaüstünde yapacaksan kasanın arkasını çek lazım mı değil mi söyleyeyim. Dizüstü için peki ?Suan telefondan giriyorum pcnin yanında değilim..ggeçen söyledim ya Diyarbakır'a gidecem,işte yola çıktım gidiyorum. :))
Dizüstü için peki ?
Suan telefondan giriyorum pcnin yanında değilim..ggeçen söyledim ya Diyarbakır'a gidecem,işte yola çıktım gidiyorum. :))
Gidiyor musun? Tamam o zaman masaüstü için diyarbakırdan dönünce söylerim.
Tamam o zaman dizüstünde 2 ekran kullanacaksan vga çoklayıcı gerekli.
Alıntı: ttbpc Gidiyor musun? Tamam o zaman masaüstü için diyarbakırdan dönünce söylerim.Tamam o zaman dizüstünde 2 ekran kullanacaksan vga çoklayıcı gerekli. Yola çıktım gidiyorum valla.VGA girislerini 2 ekrana takacam dimi
VGA girislerini 2 ekrana takacam dimi
çoklayıcıyı bilgisayara vga kablolarının bir ucunu monitörlere diğer ucunu da çoklayıcıya takacan.
Alıntı: ttbpc çoklayıcıyı bilgisayara vga kablolarının bir ucunu monitörlere diğer ucunu da çoklayıcıya takacan.Tamam. Cokluyucuyuda pcye bağlayacam dimi?
evet. çokluyucu pc ye bağlanacak.
Tamam.cok saol
Yaşasın! Chip dergisi çıkışından 15 gün sonra chip sitesine konmuş :D.
Chip dergisi ağustos sayısını alan var mı?
Hayır. Almadım.
Bu dünyada neden dostluklar yalan ve hep menfaat üzerine ?
bilmiyorum :(
Alıntı: ttbpc bilmiyorum :( :( :(
:( :(
Buraya yazılabilecek tek şey: (daha önce de yazmıştım)
Bişey
Forum da neden lüzumsuz konu sayısı hızla artıyor acaba?
Not: Bir şey yazın deniliyordu yazdım.
Alıntı: padisah Forum da neden lüzumsuz konu sayısı hızla artıyor acaba?Not: Bir şey yazın deniliyordu yazdım. bilmem. yapacak bişey yok herhalde :))
Alıntı: ybaskin34 bilmem. yapacak bişey yok herhalde :)) Yapacak bişey yok ta yazacak "bişey" var :)
Yapacak bişey yok ta yazacak "bişey" var :)
Alıntı: ttbpc Yapacak bişey yok ta yazacak "bişey" var :):)) :)) :))
aranızda internet explorer kullanan var mı?
İsimleri yazayım:
1- ttbpc
2- [benden başka kullanan var mı acaba? herkes kırom çorum çurum kullanıyor]
Alıntı: ttbpc aranızda internet explorer kullanan var mı?İsimleri yazayım:1- ttbpc2- [benden başka kullanan var mı acaba? herkes kırom çorum çurum kullanıyor] Valla bazen bazı işler oluyor onun için kullanıyorum :))
her zaman kullanıyorum ben :) gugıl çorum kullanan var mı?
1- google
2- [benden başka herkes :) zaten harkes çoruma alışmış. ah bir internet explorer a tema gelse...]
Alıntı: ttbpc her zaman kullanıyorum ben :) gugıl çorum kullanan var mı?1- google2- [benden başka herkes :) zaten harkes çoruma alışmış. ah bir internet explorer a tema gelse...] :)) valla işime göre tarayıcı kullanımım değişiyor.. :)
Bir soru soruyorum:
Hangi işletim sistemi daha güvenli?
A) Windows XP
B) Windows ME
C) Windows 2000
D) Windows 98
E) Windows 8
F) Windows 7
G) Windows Vista
Win XP, ama öldü.
Bazı bakımlardan Win7
Ama sonuçta güvenlikse önemsediğimiz, NSA ile işbirliği yapan firmanın ürünlerini gözardı edebilmek gerekli. Edemiyoruz ne yazık ki.
O zaman Linux en güvenlisi
Valla hiçbirine güven olmuyor bence. :))