forumda abuk subuk konuşanlar v.s. v.s her yorum yapışınızda ip adresiniz servere kayıt oluyor chıp yönetimi savcılığa başvurursa küfür v.s. bir nedenden dolayı evinizi çak çabuk bulabilirler sapıtmışlara duyurulur
herkes dikkatle okusun
Kardeşim iyi güzel diyorsunda sana mı kaldı bu uyarıyı yapmak denetmenler forum yöneticileri varken neden kendinde bu sorumluluğu hissettin merak ettim.
Ve ayrıca geçen yıl hakikaten forum ne kadar nezih ve öğreticiydi.Bu sene herkes msn gibi kullanıyor.Topluyorum topluyacam 5 dk hazır gibi laflar kirliliğe yol açıyor.
herşey iyice zıvanadan çıktı yarın denetmen v.s. selçuk ismanoğlu ile görüşücem bu konuyu açık açıkda yazdım foruma
valla kimse kusura bakmasında kimsede o göt yok gerçi bulaştığım yok bulaşan yok emme.
olayı Sözde adalete taşımıyan tek millet biziz. gidiniz gavura küfür ediniz adam ss çeker yoollar yada savcılık vs vs. bizde ne oluyor ? ilk soru "adresini ver" tabii ki bizi adamdan saymazlar böyle geri kafalılar olduğu sürece.
Tekir sen rahat ol ilgileneceğiz. Selçuk beyi bekliyorum ben
bir iki tane daha yönetici olsa bak görün noluyor
yaklaşık 2.5 yıldır forumdayım kimsenin banlandığını görmedim :D Eskiden arada sapık, küfürlü konular açılırdı, konu 1 gün sonra silinirdi. Üyeler o zaman banlandı mı bilmiyorum ama çok özgür bir forum burası.
banlanlarda yeniden üyelik alıyor
ezgi artık mobil uygulamasıda var nolursa olsun giricem foruma gitmeyeceğim asla
kendi hesabını sildirdi kötü adam denetmenliği buraktı benimde son günlerim eğer böle devam ederse
ben forumu terk etmeyi düşünmüyorum açıkças gayet güzel bir
Neresi güzel oldu.Baksana artık forumda bilgili insan kalmadı şımarıklığından.Yamyamların sohbet bölgesine baksana bir sen gelene kadar bir küfür var mı ? Birde gereksiz insanlar diyorsun.Sen bu foruma ne katkı sağladın bildiğimiz şarkıları paylaşıp durmaktan ve apple fanlığından başka ?
https://www.chip.com.tr/haber/kac ... isi-turu_34781.html
Size birisini anımsatıyormu bu konudakiler :D