Sefa AdakErkeklerde delikanlı,kızlarda iyi,hoş ve güzelini severim.( Mümkünse saçları simsiyah olsun )Compexde o yuzden bakmadın sarısın kırmızılı kadına dimi?Benden bu kadar..
HERKES KENDİNİ TANITSIN BURDA
- 1
- 2
Borga-xSefa AdakErkeklerde delikanlı,kızlarda iyi,hoş ve güzelini severim.( Mümkünse saçları simsiyah olsun )Compexde o yuzden bakmadın sarısın kırmızılı kadına dimi?Benden bu kadar..
Adam işi biliyor
Borga-xSefa AdakErkeklerde delikanlı,kızlarda iyi,hoş ve güzelini severim.( Mümkünse saçları simsiyah olsun )Compexde o yuzden bakmadın sarısın kırmızılı kadına dimi?Benden bu kadar..
Evet..
Sen nereye gitti dedin ben de söledim abi..
Yoksa işim olmaz sarışınlarla..
Son Düzenleme: Sefa Adak ~ 24 Aralık 2007 21:45
Adım =Ömer
Soyadım =Gü******
Yaşım =15
Okul =Bayrampaşa Tuna Lisesi
Bilgisayar kullanmayı ve oyun(PES 6 ve counter-strike) oynamayı seviyorum.İleride bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
Me@Forumun Yaş ortalaması düşük gibi geldi bana arkadaşlar...hem de epeyce
elvis32Başımızda elvis oldukça bir şey olmazMe@Forumun Yaş ortalaması düşük gibi geldi bana arkadaşlar...hem de
Ben şimdi buraya yaşımı yazsam herkes bana
amca filan demeye kalkar
Hep liseli gençlik...Biz ünv. li gençlik bölümünü de aştık.
Adım:K.....
Soyadım:A.....
Yaşım:24
Mekan:İstanbul-Kartal
Bu kadar... :)
ZülfikarAdım:K.....Nickinde ve profilinde adın zülfikar olarak geçiyor sen adının baş harfini K olarak yazmışsın.Son Düzenleme: omer_6134 ~ 25 Aralık 2007 20:27
Zülfikar Kenan....
Şimdi tatmin oldun mu..
ya bu kadar uzatmayaaaaaaaa ne gerek var
slm ben ali muğlada lise öğresncisiyim bilgisayar ve teklonojiyi takip etmekten çok mutluyum :)
Yaw hamsiyim da niye inanmaysınız... :)
erdem187Tüh, katılım tarihinden sonra görmüşüm.CU_GS7Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..teşekkürler zaten önemli olan katılmaktı....
tuncaberdem187darkonun söylediğine göre daha devam ediyormuş..Tüh, katılım tarihinden sonra görmüşüm.CU_GS7Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..teşekkürler zaten önemli olan katılmaktı....
katılmayanlar için son fırsat...
erdem187tuncabvalla yalan billa yalanerdem187darkonun söylediğine göre daha devam ediyormuş..Tüh, katılım tarihinden sonra görmüşüm.CU_GS7Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..teşekkürler zaten önemli olan katılmaktı....
katılmayanlar için son fırsat...ben bir şey demedim bir yerlerinden atıyo(kafasından )
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 04,805 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006elvis32O kadar düşük olduğunu ben de fark etmemiştim.Me@Forumun Yaş ortalaması düşük gibi geldi bana arkadaşlar...hem deYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007ZülfikarZülfikar Kenan....Sadece merak etmiştim.
Şimdi tatmin oldun mu..
- 1
- 2