arkadaşlar kendimizi tanıtalım böylece birbirimiz tanırız
ADIM YUSUF
SOYADIM KAYA
8.SINIF ÖĞRENCİSİYİM 14 YAŞINDAYIM BŞLGİSAYAR USTAIYIM VE ÇOK MERAKIM VARDIR S,ZDE TANITIN KENDİNİZİ BAKALIM
HERKES KENDİNİ TANITSIN BURDA
- 1
- 2
AD:erdem
SOYADI:taş
lise 2 öğrencisiyim...16 yaşındayım...oyun ve pc ustasıyım..okulda notları bilgisayara ben aktarırım:)..yalnız pede2 insanın başına ne gelirse meraktan gelir...
Bence bu kadar merak ediyorsaniz.Herkesin kişisel profili var.Çoğu üyenin kişisel bilgilerine ulaşabilirsiniz.Ama illa kendilerinden duymak istiyorsaniz saygi duyarım :)
insanları bir profilinden tanımak vardır..birde yazış şekillerinden davranışlarını öğrenmek vardır.İKİSİ ÇOK FARKLIDIR...
erdem187birde yazış şekillerindenderken;Times new roman 12 punto ve
ADI:******
SOYADI:******
İŞİ:******
YAŞI:******* şeklindeki tablo sana mutluluk mu veriyor?Kişinin yazış şeklinden kişiligi hakkında ne kadar saglam bilgi edebilecegin tartisilir.
yazış şekli derken konuşma bilgilerine göre konuşma şekillerine demek istemiştim...
İyi diyorsun hoş diyorsun.Ben de diyorum ki yuzyuze gorustugun insanlari bile cok iyi taniyamiyorsun belli bi sure gecmeden kaldı ki yazıyla nasıl tanıyacan.Ama dersen sadece ismini bilmek bile iyi olur.Ben de dediğim şeyde ısrar edip "kisisel profil" derim.:)
Bu arada iş daha fazla cikmaza girmeden.Kapatalım bu konuyu.Yazan zaten yazar benimle ayni fikirde olan yazmaz.Ben basta da dedigim gibi herturlusune saygi duyarim.Konuyu acana saygisizlik olur daha fazla uzatmak...
kavga değildi ya...sadece konuşuyorz engellemeyin
Adım Burak soyadım XxXDarKoXxX(Kısaca sansürlü) 8. sınıfa gidiyorum.İzmir'de oturuyorum(İlçeyi söylemem) . 14 vigül 5 yaşındayım.Bilgisayar da yazılım donanım gibi şeyler üzerinde durmayı severim ama asıl ilgi alanım testlerdir
ismim : BARIŞ
Soyadım:xxxxx
Lise öğrencisiyim İzmir EGESİS Bilgisayarda staj görüyorum.Koyu bir AMD ve GS fanatiğiyim Bilgisayardan bildiğim kadarıyla iyi anlarım.En büyük hayalim AMD de mühendis olmak.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
harek@yokkiTamamen gereksiz birgereksizse katılmassın olur biter adı üstünde konu dışı bölümü burası
R3QU3Mevet katılma o zaman dostum anladınmı canımharek@yokkiTamamen gereksiz birgereksizse katılmassın olur biter adı üstünde konu dışı bölümü burası
bende vatoz tanıştığımıza memnun oldum hamsi
CU_GS7Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..teşekkürler zaten önemli olan katılmaktı....
Sefa Adak
16 yaşındayım.Lise 2 Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü'nde okuyorum.PC'ye be teknolojik aletlere çok meraklıyım.Ayrıca Dövüş sporlarına çok meraklıyım(Bruce Lee'nin hastasıyım:).Müzik dinlemeyi,PC'de takılmayı,spor yapmayı ve gezmeyi severim.Lavbali ve yapmacık insanlardan hoşlanmam.Erkeklerde delikanlı,kızlarda iyi,hoş ve güzelini severim.( Mümkünse saçları simsiyah olsun )
Benden bu kadar..
Vatoz sana hamsi ısmarlayam beleşe verecem çok ucuza danesi 30 YTL :D var hamsiiiiiiiiiiiiiii kilo 300 YTL gel vatandaş gel sudan ucuz :D
herkes kendi profilini güncellesin yeter
ad: yiğit
soyad:(sölemem)
okul: AAAL(bilen bilir.)
bilgisayarı severim ama genel uğraşı alanım bilgisayarlı eğlence(artık kim ne çıkarırsa)bu forumu sevdim ama aaalsözlüğü öneririm (ama bu site forum diil)link veriimwww.aaalsozluk.com
- 1
- 2