Herkese selamlar..
Herkes kulaklıgının markası ve modelini , gördüğü eksi ve artı yonleri yazsın..
----
Bende Creative EP-630 var.
bassları süper bir kulaklık. Tam bir fiyat/performans kulaklıgı sakın kaçırmayın.. sıra sizde
Frisby MSK-800VR kulaklık. ucuzundan bir kulaklık + yönleri
Ucuz
Mikrofonlu
Kafama uygun
- yönleri
Kablolarından telleri kırılabilir
Kulaklarınıza göre küçük
Terletiyor.
2. Kulaklığım Philips kulaklığım. Çok eski modeli SBC HP080. En az 7 senelik ama güzel :) + yönleri
Bassları çok süper
kulağa oturuyor
Yüksek ses( Hoparlör olarak kullanabilecek kadar )
Sade bir tasarım
Çok sağlam
MP4 ümde dahi çalışabiliyor
- yönleri
Ses ayarı yok
Kablodaki teller kırılabilir.
Pro bir oyuncu olduğum için Plantronics DSP-500 kullanıyorum.
İki tane var.
1.İpod'uma bağlı
Sennheiser Cx300
2.Sistemimde kullandıgım
Philips SPH1900
PHILIPS SHS-3201/00
Ben bunu kullanıyorum, sadece iPod için.. Fiyatı 20Yetale.. Benim için önemli olan kulaktan düşmemesi ve bu kancalı olanları çok seviyorum.. Hem saçıma kenardan toka gibi etkisi oluyor, hem estetik, hem rahat.. Bas ağırlıklı ses veriyor, tizlerde çok etkili değil ama ses gayet net ve yeterli..
Tabi hor kullanılırsa 1 seneden az ömrü oluyor o ayrı mesele, tabi fiyatı ile bağlantılı..
Kulaklığa 100 YTL vermeyi anlamsız bulanlardanım.. Kulaklığa 100 YTL verene kadar 2+1 alınabilir.. PC'de 7+1 takılı zaten..
Borga-x2.Sistemimde kullandıgımbenim kulaklıkta böyle bir şey ama daha farklıPhilips
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 25 Haziran 2008 13:01
Tek sevdiğim yönü 3 metre uzatma kablosu ve kullandığım jak kablosu ile odanın diğer yanından bile kulaklığı takabiliyor olmam o kadar.Şimdi evden mavibilgisayara gidiyorum bu aptal aletten kurtulmak için :)
benim için önemli olan kulaktan düşmemesi ve bu kancalı olanları çok seviyorum.. Hem saçıma kenardan toka gibi etkisi oluyor, hem estetik, hem rahat..
kulaklık kullanmıyorum :D:D:D:D:D: