Hiç ailenize karşı geldiniz mi?
Hiç ailenize karşı geldiniz mi?
- 1
- 2
Sagopa yanlış düşünüyorsun !
Hiç bir zaman karşı gelmedim, bundan sonrada gelmeyi düşünmüyorum.
Ailemle problemlerim oldu ama konuşarak anlaşarak hal ettim her zaman..
Karşı gelerek sadece kendime olan saygımı incitirim sonuçta karşımdaki sokaktan geçen bir birey değil, bu yüzden herkese tavsiyemdir. Karşı gelmeyin..
Evet bazen karşı geliyorum.
Bende Bazen GeLiyorum Ama Sonradan Pisman oLuyorum.
aileyi genel olarak almamak lazım, babamla her konuda zıtımdır, annemle öyle böyle... ama kafalar farklı olduğu için genel olarak karşı karşıya geliriz zaten.
Mantıksız ve akıl dışı bir şey söylemedikleri müddetçe anne ve babaların sözlerinin dinlenmesi gerekir... Zaten sizin mutlu olacağınız bir şey varsa kesinlikle onu yerine getirmeye çalışırlar, güçlerinin yettiği ölçüde... Kuşak çatışması ise gerçekten zor bir durum anne ve babaların bu konuda daha daha hassas olmaları gerekli... Çocukları çok aykırı bir şey istemediği sürece tabii...
Genelde yanlış konularda karşı gelirim.Mesela format babam gitti bilgisayarcıya gitti adam Taşınabilir HDD ve Antiirus aldırdı Bilgisayarcı salak gibi o bilgileri Taşınabilir hdd'ye atmadı sonrada babam diyo ki'2gidip adama niye bilgileri atmadın diye kızıcam''.Eee frmatı ben atsaydım böyle olmazdı gitti 400 lira öylece :(
Gelmemeye çalışıyorum ama bir süre sonra patlıyorum.
Babamla 1 kere çok aşırı tartıştık onda da 1 ay küs oturmuştuk. Onun dışında ufak sürtüşmeler hep vardır bu herkeste vardır diye tahmin ediyorum. Genelde de zaten babam benim -sözde- eksiklerimi söyler. Bense buna hiç katılmam çeşitli nedenlerle karşı çıkarım. Annem genelde benim arkamda durur ama onla nadir tartışırız.
ilk kez maca giderken izin vermemişlerdi.isyan edip koparmıştım izni :D.ama genelde karşı gelmem tabi aileme.
Eleştirilere her zaman açık olmak lazım; ancak sonuçta hayat yaşayanın hayatıdır; kime ne dir, bu bir aile ferdi olsa bile ona ne dir..
her ailede illa ki ufak tefekte olsa tartışmalar karşı gelmeler olur .önemli olan nerde duracağını bilip aşırı abartmamak
% 47 evet demiş...büyük bir sorun..
Karşıyım; Alayına Karşıyım!
bende 2 ay önce babama vurdum biraz suratına bikaç tekme kadar fazla sert değil.ve ğişman da değilim insanlar farklı farklı.. yapacak bişey yok..
- 1
- 2