anlamadığım bir sebepten dolayı hiç bir programı açamıyorum. açmaya kalktığım zaman "arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı" uyarısı veriyor. ziple açmaya çalışıyor bütün programları. düzeltemedim gitti. nasıl düzeltebilirim birisi acil yardım etsin lütfen
hiç bir program çalışmıyor :(
umarım vista kullanıyosundur çünkü kendime göre anlatcam ama başka bi sistemsen buna yakın bişedir ilk önce denetim masasına gir sonra orda varsayılan programlar var hangi programın hangi dosya uzantısını çalıştrması gerektiği veya tek tek uzantıları seçip o uzantıyı hangi program kullancak die daha ayrıntılı yapabilrsin varsayılan programlarınızı ayarlayın,dosya türünü veya protokolünü bir programla ilişkilendir die seçenekler var buralardan halledebilrsin yardıma ihtiyacın olursa buraya tekrar yazarsın kolay gelsin
xp kullanıyorum. ne yazık ki dediğiniz yeri bulamadım denetim masasında. sistem geri yüklemeye geliyorum düzeltmek için ama yine hata veriyor.
windows/system32/restore/rstrui.exe arşiv biçimi tanınmıyor veya hasarlı diyor bu kez
ozmn combofix die program vardı pek bilgim yok ama işine yarayabilir bununla pcyi bi tarat çözüm yolunu bulursun nette biraz araştrma yap istersen bişeler çıkabilir xp hakkında pek bilgim yok hiç kullanmadım saten sorunların efendisidir kendisi
Bir arkadaşımın bilgisayarıda her şeyi medya center ile açmaya çalışıyordu.Sanırım bir çeşit zararlı bulaşıp sistemi bozmuş ve çaresi malesef "formattttt" :(Formatı 10 yaşındaki çocuk bile atıyor hemen format kolayı
hakean arkadaş.tamam bir şey anlatmak istemişsin ama bunu saçmalamadan da yapabilirdin.
Ayrıca "virsü" değil virüs.
Sorunu olan arkadaşım virüs bozduğundan eminsen eğer yükleme dwd cd si varsa sistem onarma yap düzelir.....
öncelikler görev yöneticinizde tanımadığınız halde çalışan exe dosyalarının görevlerini sonlandırın, imzamda kasperky indirin kurun güncelleyin ve çalıştırın..ilk önce süper antispayware indirip ön bi temizlik yapın bence..sonra kasperky indirirsiniz..