arkadaşlar bugün monster laptop aldım ubuntu kuruluydu üzerinde ubuntuda wirelessden internete bağlanabiliyordum fakat windows 7 yükledim bütün driverları da yükledim ama wireless (FN+F11) açılmıyor , LAN kablosu taktım gene internete bağlanamadım sorun gider dediğimde ;
Realtek PCIe GBE Family controller bağdaştırıcısı sürücüyle veya donanımla ilgili sorunlar yaşıyor. diyor
(diğer laptop ile wirelessden bağlanabiliyorum)
Hiç bir şekilde internete bağlanamıyorum !
MONSTER® Q63P170EMX67 17.3"
windows7 ultimate 64 bit
İlk önce yüklenmiş driverleri ve wlan lan gibi aygıtları kaldır aygıt yöneticisinden sonra Donanım değişikliklerini tara tıkla ve aşağıda verdiklerimi kur.[*<]
Eğer başka aygıtlarında sorun yaşarsan aşağıdaki siteden P170EM yazarak ararsan bulabilirisniz.
03_lan yüklerken aygıt sürücüsü yazılımını yüklenmesi başarılı olmadı diyor
bide FN+f11 wireless kısayoluna basınca sol üst köşede wireless resmi gelior ynnda OFF yazıyor ama ON olmuyor diğer
Silent_Install.bat
Dosyasını çalıştır eğer yine hata verir ise Aygıt yöneticisinden wireless değil lan adapter olan varsa ona tıkla güncelle diyip kendi bilgisayarımdan seç deyip Lan klasörünün içindeki win7 klasörünü seçip ileriye tıklayın.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
hatada böyle diyor
slient_installde aynı hata verio aygıt yöneticisinde
aygıt denetleyicisi ethernet denetleyicisi var ikisi içinde güncelleştir denedim ama olmadı.
Aynı sorun bendede oldu .Hiçbir şekilde internete bağlamıyordu Realtek indir sorununu çözecektir. http://www.gezginler.net/indir/realtek-hd-audio-driver-xp.html
olmadı yine aynı sorun gider dedeğimde ağ bağdaşıtırıcı sürücüsünü yükleyin diyor
fn+f11 yapınca (wireless kısayolu) klavye üzerindeki wireless ışığı da yanmıyor
kardeşim ethernet lan driver in yoq indir sorun düzelir
tmm çok saolun arkadaşlar driver ile alakalıymış halletti
kardeş ethernet kartı yükle Sorun çözülür %90 çözülür
wireless ag denetleyıcısı ıcın uygun drıver yuklenmemıs olabılır. laptop un kendı sıtesınden, laptop modelı ıcın uygun WLAN adaptorunu ındıırp kurmanız gerekır. eger kendı sıtesınde bulamazsanız, kablolu baglantınız varsa, sıstemınızn donanımını tarayan web sıtelerı uzerınden cıhazının donanınımın taratıp wlan ıcın verılen drıver lınkınden wlan dırvernı ındırıp kurmanız gerekır. 11818-11820 yı aradıgınızda, gerekırse uzak baglantı saglayıp yardımcı ve destek oluyorlar.
wireless ag denetleyıcısı ıcın uygun drıver yuklenmemıs olabılır. laptop un kendı sıtesınden, laptop modelı ıcın uygun WLAN adaptorunu ındıırp kurmanız gerekır. eger kendı sıtesınde bulamazsanız, kablolu baglantınız varsa, sıstemınızn donanımını tarayan web sıtelerı uzerınden cıhazının donanınımın taratıp wlan ıcın verılen drıver lınkınden wlan dırvernı ındırıp kurmanız gerekır. 11818-11820 yı aradıgınızda, gerekırse uzak baglantı saglayıp yardımcı ve destek oluyorlar.Okuma yazman varmı.!
Çözüldünün neresini anlamıyorsunuz?