arkadaşlar öncelikle merhabalar.
konuyu nereye açıcagımı bilemedim buraya açmayı uygun gördüm.
arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi hiç bir video sitesinde video izleyemiyorum.
video açıyorum. öyle duruyor dolmuyor.sadece bekliyor. açılmıyor.
bu sorun dün yoktu.
bugün gündüzde yoktu.
bilgisayarda bu sorun öncesinde.
bir anti - virüs ile taradım
200 üzeri virüs buldu tek tek temizledim.
bunun pek alakası olabilecegini sanmıyorum.
lütfen bana bilir kişiler yardım etsin.
cvplar için şimdiden teşekkürler
hiç bir video sitesinde video izleyemiyorum lütfen
ZorroZorroarkadaşlar öncelikle merhabalar.hangi antivirüs bu?Çözüm;bas formatı ve o av yi birdaha kullanma.
konuyu nereye açıcagımı bilemedim buraya açmayı uygun gördüm.
arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi hiç bir video sitesinde video izleyemiyorum.
video açıyorum. öyle duruyor dolmuyor.sadece bekliyor. açılmıyor.
bu sorun dün yoktu.
bugün gündüzde yoktu.
bilgisayarda bu sorun öncesinde.
bir anti - virüs ile taradım
200 üzeri virüs buldu tek tek temizledim.
bunun pek alakası olabilecegini sanmıyorum.
lütfen bana bilir kişiler yardım etsin.
cvplar için şimdiden teşekkü
Merhaba:
Büyük İhtimalle Sistemizdeki Codeclere Virüs bulaşmış , anti-virüs İle sisteminizi Tarattınız ve virüslü olan codecleri sildi Ondan dolayı Video vs. izleyemiyorsunuz. K-lite codec full paketini İndirip kurun ve tekrar deneyin anti-virüs'den kaynaklanan sorun olamaz...:)
Burdan ::
200 tane virüs olan bilgisayardan temizlesende hayır gelmez , bas formatı ...
Yarım saatte format atarsın Yarım saatte de yedeklemelerini yüklersin, tertemiz bir sistemin olur. Ben üç ayda bir format atarım. uğraşıp durmayın arkadaşlar.
sistemine gerekli tüm codekleri yüklemelisin. anladığım kadarıyla anti.codekleri silmiş burak arkadaşımızın verdiği link işini görür
zaten 200 üstü virüs bulmuş o bilgisayarı hala aynı şekilde kullanıyosan yazık olmuş alete bence ilk işin format atmak olmalı sonrada kaspersky ile düzenli olarak taratmalısın
flasş playerin en son sürümünü dene eger yüklüyse onu kompile sil tekrar yükle
link: http://www.programtr.org/inndir305/flash-player
edit: dier brownserle dene mesala firefoxla video izlemeyi dene bakalım izlenebiliniyormu ???