arkadaşlar siz hiç oynamadığınız 3 oyunu hatırlıyormusunuz.benmiki merak işte:P
hiç oynamadığınız 3 oyunu hatırşıyormusunuz:P
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.1-splinter cell i oynamadım
2-indiana jones(tomb raidere benziyormuş)
hatırladıkça düzenlerim mesajı.
Spinter Cell
İnanılması güç ama Tomb Raider serisi :))
Bir de Civilization lar.
Daha da var aslında ama en bilinenoyunlar bunlar olduğu için ilk üçüm bu:)
Grim Fandango.. (Kendi bilgisayarım yoktu o zamanlar,sonra oyun bulunmaz olmuştu..)
RPGleri fazla oynamam.. (Heroes oynadım(RPG sayılmaz),çok çok az Morrowind oynadım..)
Aklıma gelirse yazarım daha..
Grim Fandango oynadığım en harika oyunlardan biri, birgün oynama şansın olursa kaçırma derim.
Benim oynamadığım oyunlar arasında Splinter Cell dahil Far Cry, Battlefield 1942 gibi oyunlar var, oyunları bulamamdan ziyade sistemim yetmediği için bu oyunları oynayamadım.
elvis32Grim Fandango oynadığım en harika oyunlardan biri, birgün oynama şansın olursa kaçırma derim.Grim Fandango hakkında o kadar çok konuşulurdu ki arkadaşlar arasında çok içimde kaldı onu oynayamamak..Benim oynamadığım oyunlar arasında Splinter Cell dahil Far Cry, Battlefield 1942 gibi oyunlar var, oyunları bulamamdan ziyade sistemim yetmediği için bu oyunları oynayamadım.
Sen de Far Cry`ı oynamalısın..Gerçekten apayrı bir FPS..İlk direct-x 10 oyunu da cry engine üzerine yapılıyor..Adı Crysis olacak..Yani Far Cry o kadar sağlam bir klasik; direct-x 10`a önayak oluyor..
Oynamak çok isterim aslında, çok metettiler ama sistemim onu asla kaldıramaz, bir dizüstünden ne bekleyebilirsin ki, alıştım artık son oyunları oynayamamaya, ilerde bi sistem alırsam aklımda ama, mutlaka oynayacağım.
Grim Fandango'yu bu kadar övüp övüp bitirememelerini anlıyorum, çünkü ben bu oyunu o kadar uzun zamanda bitirdim ki, bir sürü macera, harika konuşmalar, harika müzikler ve vidyolar, inan bana şu an bile rahatlıkla oynayabilirsin, çünkü grafikleriyle ilgili bir sorunun olmasını beklemiyorum, nasıl tip bir oyun olduğunu az çok biliyorsundur. Ben ne zaman bitirmiştim bu oyunu, hım, galiba 4 seneyi geçti, çocukluğumun oyunu olarak kaldı öyle, eğer bulursan kesinlikle kaçırma, böylesi macera oyunu kolay kolay piyasaya çıkmıyor.
destkoparkadaşlar siz hiç oynamadığınız 3 oyunu hatırlıyormusunuz.benmiki merak işte:Panket tipi soruların suyu çıktı
1- Age Of Empires
2- Armegedon
3- Diablo
4- Half Life
ben oyun pek sevmem ya oynadıklarımı yazim
Knight Online
Viper Racing
Fifalar
NeedFor..
Unreal Tournament
o kadar oyunla işim olmaz en son 2 3 ay önce can sıkıntısından Knight ye bakmıstım level 50 oldu sattım birine :)
oynamadığın 3 oyunu istiyordu konu ama sen fazlasıyla konuya açıklık getirmişsin :)
ganzolistganzolist haklı olabilirsin..Bu aralar yeni moda oldu..Yakında geçer belki..destkoparkadaşlar siz hiç oynamadığınız 3 oyunu hatırlıyormusunuz.benmiki merak işte:Panket tipi soruların suyu çıktıAncak bir anlamda da iyi yönü var:
Daha çok kullanıcı,bu tarz sorulara çok daha rahat cevap yazabilir..
Sonuçta,aktif kullanıcı sayısının artmasında önemli katkısı olabilir..
Bende bilerek yaptım zaten bu anket gibi sorusunu zaten yanında görmüşsünüzdür yanında ki smiley dil çıkartıyor.çünkü ne zaman oyunları açsam.bilgisayarınızda kaç oyun var,ilk oynadığınız oyunları hatırlıyormusunuz gibi.bende yapıyım dedim bakalım mesaj gelecekmi:):P
Ben bu konunun ne anlam geldigini anlamdım ve biraz sacma geldi.Oynamadıgım üç oyunu neden merak ediyorsun ki.Oynadıgım oyunları sor ve ona göre bişeyler paylaşalım.Oyun hakkında yardımcı olalım demi?Hem oynamadıgın hangi 3 hangi beş belki yüzlerce oyun vardır.
ben spiderman 1
nfs undergrand 1
fifa 2002 gördünüzmü ben biliyorum