ne kadar denesemde açılmıyor zip..vb çok dosyayı denedim ama yine de açmıyor sizce neden yardım ederseniz
hiçbir türlü mp3 almıyor benim telefon(6600)
acmıomu? almıomu? sorunu biras daha acık ve detaylı yazmalısın. bluetooth'lamı atıosun, karta kopyalayıp acmayamı calısıosun, napıosun?
arkadasım, 6600 MP3'leri acmaz illa actırcam diosan ekstra program yükliceksin, aynı sey zip'ler icinde gecerli. MP3'leri calabilmek icin ultramp3 die program var 6600'a gore, ama bu sadece kendisi acar ve seside az cıkar. sana onerim asagıdaki linkte olan dosyayı indir, icinden 2 tane .sis uzantılı dosya cıkcak, telefonuna gonder ve ikisinide yükle. ondan sora mp4, mp3, wma ve ogg formatlarında müzikleri istedigin gibi gonderebilir, acabilir veya istersende beraber yüklenen "oggplay" programında dinleyebilirsin:
bisi diil gule gule kullan
kardeş sen bu programı kur açmak kelime değil mp3 , wma ,ogg formatlarını zil sesi yapabiliyorsun orjinal müzik çalarıyla açıyor link::
hamza123kardeş sen bu programı kur açmak kelime değil mp3 , wma ,ogg formatlarını zil sesi yapabiliyorsun orjinal müzik çalarıyla açıyor link::benim verdigim neydi, aynısını yukardaki linkte vermisim zaten.
ama kardeş sende adını yazmıyorsun ki !!
hamza123ama kardeş sende adını yazmıyorsun ki !!yanında bide baska bi uygulama oldugu icin bi zip dosyasına koydum(oda 600KBcik bisi, bakabilirdin). nyse cok onemli diil zaten bosver gitsin.
yok ben dosya indiremiyorum pc ye iş pc si bu o yüzden kusura bakma
hamza123yok ben dosya indiremiyorum pc ye iş pc si bu o yüzden kusurane kusuru, no problem
Arkadaşlar; 6600'da RealPlayer yüklü olduğu için mp3'leri çalar fakat zil sesi olarak kullanamazsınız 6600'da mp3'leri. İllaki mp3 dinlemek istiyorum derseniz sizlere önerim Powermp3 programıdır. Onun dışında; Nokia PC Suite kullanarak mp3'leri AAC (gerçek ses) formatına çevirerek 6600'a atarsanız, hem zil sesi olarak kullanabilir, hem de kayıpsız bir şekilde o parçayı dinleyebilirsiniz.
CAZGIRArkadaşlar; 6600'da RealPlayer yüklü olduğu için mp3'leri çalar fakat zil sesi olarak kullanamazsınız 6600'da mp3'leri. İllaki mp3 dinlemek istiyorum derseniz sizlere önerim Powermp3 programıdır. Onun dışında; Nokia PC Suite kullanarak mp3'leri AAC (gerçek ses) formatına çevirerek 6600'a atarsanız, hem zil sesi olarak kullanabilir, hem de kayıpsız bir şekilde o parçayı dinleyebilirsiniz.kardeş yanlışın var zil sesi oluyo zaten mp3 ler
hamza123kardeş yanlışın var zil sesi oluyo zaten mp3S60 V1 olan 6600'da program desteği ile olur ancak arkadaşım, onun dışında mp3'leri zil sesi yapamazsın.
6600'ın kendi playerında MP3, WMA, OGG çalması için bir codec var onu yükledim. Artık ekstra bir MP3 programı olmadan bu müzik formatlarını 6600 da oynatabiliyor, zil sesi yapabiliyorum.
fexplorerdan mp3 ü zil sesi saten yapabiliriz.