surmemomd sormuş:
bilgisayarı kendim birleştirip Windows XP prof(lisanslı) yükledim. Windows XP SP3 e upgrade ettim.Bütün parçaların(anakart,ekran kartı..) driverlarını beraberinde verilen CD'lerden yukledim.ancak Aygıt yöneticisinde başında sarı renkli soru işareti bulunacak şekilde diğer aygıtlar adı altında "high definition audio veri yolundaki ses aygıtı" driverları yüklenmemiş olarak hata veriyor ve driver yüklenmesini istiyor. Gigabyte'ın sitesinde bu durumdan bahsedilmiş ve çözümü için linkler verilmiş. Bu linklerdeki yönergeler doğrultusunda aygıtları 'disable ve uninstall' yaparak driverları yeniden yükledim ancak halen aygıt yöneticisinde başında sarı renkli soru işareti bulunacak şekilde diğer aygıtlar adı altında "high definition audio veri yolundaki ses aygıtı" driverları yüklenmemiş olarak görünüyor.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel core2 duo 3.16GHz 6mb cache proc/ 4GB RAM/Sapphire Radeon HD4850 ekran karti/320 GB SATA HD
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1