arkadaşlar bilgisayarımda 1 gb ati 4650 ekran kartı 4 gb ram amd phenom 9650 quad core işlemci 500 gb hdd buna bu psu gidermi ve kasam 300 watlık a opon HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S
hıgh power 500w powersupply hp 500 a12s
- 1
- 2
fazlasıyla yeter ayrıyettn enerji tasarrufuda sağlar zira o pusunun verimliliği %80 dir aynısı bendede var 1 aydır ati 3870 kartlan kullanıyom yani senin kartından daha fazla güç çeken kartlan
peki ben bu psu alırsam bilgisayarımda kasıyorsaq kasma sorunumu ne işe yarıcak yani ve ekran kartı iyimi?
sisteminde eski psuyu kullansan bile kasma sorunu olmaması lazım modifiyeli xpler var onları kullanmanı tavsiye ederim olmassa c cleaner ve xp smoker gibi programlarlan düzeltebilirsin
bazı sürümlerde modifiyeli xp perfect xp diye geçiyo
ayrıca vista yada windows 7 kullanıyosan ramlerin en az 2 gb olmalı olmassa kasma ihtimali yüksektir.
yha olmuyor fakat bazı arkadaşlar diyor kesinlik psu deyişmesi lazım
yani kasma olmuyor ama burdaki arkadaşlar diyorki o sisteme o psu yetmez
deyiştimesine deiştircem fakat ne fark olcak bilgisayarımda deyişme olarak buu 500wat lık alırsam
cincin'in dediği bir kere yanlış psu tam yüke vurunca asla yetmez aşırı ısınmaya sebebiyet verecektir. sende bide 4 çekirdek benim ki gibi athlon II X2 245 olsa bile yetmiyor 400 watt psu bile eh işte idare edermi eder ama tam kapasite kullanıma geçirip aynı anda 3 dvd yazıp netten dosya indirme ve autlok kullanırken birde üstüne oyun açınca psu alev topuna dönüyor resmen. ben şuan için 400 wat ps'2 yu zaten değiştirmeyi düşünüyorum yeni nesil 4 sata elektrik ve 6 tanede eski tip elektrik çıkışına sahip nitrox 650 watt psu' lara diktim gözü aşağısı beni kurtarmaz. senin eğer abartılı ağır işlem yaparak 10 saat ve üzeri kullanma gibi bir durumun söz konusu değil ise kaliteli gerçek 450 watt psu seni kurtarır.
cbrk35
arkadaşlar bilgisayarımda 1 gb ati 4650 ekran kartı 4 gb ram amd phenom 9650 quad core işlemci 500 gb hdd buna bu psu gidermi ve kasam 300 watlık a open, HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S alsammı diye soruyor galiba.
300 watlık a open kesinlikle yetmez o sistreme cpu ya yazık , HIGH POWER 500W almalısın sistemi çöpe atmak istemiyorsan arkadaşlar yazmış zaten. 4650 ekran kartın çok düşük oyunlarla ilgileniyorsan çok yetersiz bir kart altaki tablodan perf sıralaması var bütcene göre seşebilirsin deyiştirmek istersen gts 250 dahil HIGH POWER 500W yeter daha yükseğini seşersen ekrankartının psu w artması gerekir deyiştirmek istersen seştiğin kartı yaz ona göre psu önerelim. yada bütçeyi yaz ikisni birden deyiştirmek istersen psu ve ekran kartı önerisi yapılsın.
yha 250 200 civarı bişi yani son bütçem
bütçem çok düşük bu bütçeye göre bişiy arıyorum ben
işde 200 250 civarı bişey onların ortasında arkadaşın tx3 ün dedi gibi ekran akrtıyla psu deişmesi gerekiyormuş onların 2 sini ama iyi bişi yapmak istiyorum nolur biraz araştırabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Ekran Kartıt:179 Lira.
http://www.vatanbilgisayar.com/z ... ils.aspx?I_ID=35386
Psu:98 Lira.
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=34432
Bu ikiliyi alabilirseniz bütçe dahilinde iyi bir şey yaparsınız.
yanlız bu ekran kartı dd3 uyumlu deyilmi?
yha ben anakart ddr2 uyumlu ramler filan öle sen dedin ekran kartı ddr3
sc-940,geforce 8100 ses lan sata ddr2
anakartım bu
ben senin dedin ekran kartıyla psu alırsam sistemin çok ama çok iyimi olucak ? yani ama bişi daha sorucam ben ekran kartı 1 gb 128 bit bu 512mb 256 bit o aradaki mb farkı biti filan kaptmıyomu yani?
yani diyelim sistem gereksinim 1 gb bi oyun çıktı u 512 oynatırmı yani ati 4650 var bende o 1 gb biliyosun bunla o 1 gb çıkan oynu oynarmıyım o önemli?
- 1
- 2