adem abi senin sistemin uçuyor. baktım profilinden havalarda seninki very highte bile kasmaz bence:)
ohooo sadece gta 4 mü? yenisi geldi bile:gta episodes from liberty city.
High Powerden başka 500 wattlık PSU öneriniz?
- 1
- 2
oda yama gibi bişey diye biliyorum ben emre episodes from liberty city ? yani yeni oyun değil diye.
evet. yeni görevler gta 4ün devamı galiba.. harita aynı bir sürü yenilikler var..süper bişey yeni çıktı zaten 16 gb filan.
hmm denemek lazım gta 4 de yarıda kaldım zaten hele bi bunda sona gelelimde:D
neyse... sen haber verirsin bana artık senin yorumların hakketen önemli benim için. bi ara düşündümde E7500 alıcaktım nerdeyse. napalım artık seni bekliyorum şimdilik.:)
E7500 su an olan işlemci ve gta 4 de pek iyi performans alamadım açıkcası psu'nun da büyük etkiside varda ama q8300 alabilirken E7500 ü boşver gitsin ;)
sen kaç liraya aldın işlemciyi?
E7500'ü diyorsan toplama aldım pc yi bi tandıktan q8300'le fsp 500 watt psu yuda yine aynı kişiden ikisi bir 250 tl ikisi birlkte
adem abi psu sorun yaratabilirmi hiç:cooler master 420W
nasıl ya 270 lira zaten Q8300ün fiyatı. sen ikisini beraber 250 tlye nasıl alıyorsun?:)
PSU soun yarattı bendede işte fsp 500 wattla düzeleck oyunlarda daha iyi performasn gelsin bakalım :D
diğr parçalar 2, el sayılacak su an takılı olan işlemci ve psu ve işte bi aile dostumuzun tanıdığı birinden aldığım için baya bi indirim oldu :)
http://www.bayinet.com.tr/katalo ... =AK115COL11#ozellik kasayla beraber aldım. gerçek power dimi adem abi?
- 1
- 2