arakdaslar high power hemen bulamamaa olanağım var high powerdan başka 500 wattlık güzel psu öneriniz nedir ?acill lazım
High Powerden başka 500 wattlık PSU öneriniz?
- 1
- 2
İkiside Kalitelidir.Seçim Senin...
tesekkürler arakdaslar önerileriniz için değerlendirip hangi PSU yu alacağımı bildiririm size.
ocz thermaltake cooler masters başka öneriniz var mı?
adem abi işte 500 wattlık psu kadar fsp nasıl 500 wattlık ?
600 watt'a ne yazıkkı bütçem yetmiyor :( o yüzden 500 wattlık fsp'de karar kıldım gibi görünüyor birde sizin önerinizi aldım içim rahatladı high powerden iyi dediniz tesekkür ederim :)
tamam arkdaslar tesekkürler fsp 500 wattlık Psu aldım bile inş. sorun çıkmaz:)
Hayırlı olsun güle güle kullan...
:) tesekkürler abi işte bide core 2 duo e7500 cpu vardı onuda core 2 quad q8300 yaptım psu muda 500 watt yaptım valla rahatladıpc diğer özelliklerim güzel bütçe anca buna yetti inş. hayırlısı olur.Ekran kartına yetmiyordu su anki psu.
sanda tesekkürler eleanor :)
7500 den 8300 e geçmenin sana fazla bir getirisi olmaz.
GTA hariç.
Ekran kartına yatırım yapman daha doğru olur.
:) tesekkürler abi işte bide core 2 duo e7500 cpu vardı onuda core 2 quad q8300 yaptım psu muda 500 watt yaptım valla rahatladıpc diğer özelliklerim güzel bütçe anca buna yetti inş. hayırlısı olur.Ekran kartına yetmiyordu su anki psu.Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 23 Nisan 2010 17:33
abi işim daha çok oyun olduğu için core 2 duo'dan quad core istedim va yani çift çekirdek kullanmak beni birz pimpiriklendirmiyo değil yani :D ekran kartım yani yetiyo su an yinede sağol abi önerilerin için.
işte ekran akrtını değiştrme olanağımda yok yeni zaten yani 1 gb ve 256 bit olması su anlık yetiyor ve yani yeter diye düşünüyorum abi o yüzden.tekrar tesekkürler.
7500 den 8300 e geçmenin sana fazla bir getirisi olmaz.evet bencede ilk ekran kartı alman daha doğru olurdu.
GTA hariç.Ekran kartına yatırım yapman daha doğru olur.
mesela bende intel pentium d 820 var. Q8300 alıcam. bana getirisi baya bir yüksek olur;))
birde mr. pessimist arkadaşım aldığın işlemciden sonra gta 4 deki kasmaların gitttimi?
diğer özelliklerin zaten iyidir..
daha denemedim emre_1645 kardeş işlemci ve psu p.tesi elimde olacak en geç o zaman takacağım ve baya bi etkisi olur yani arastırmalarıma göre çünkü bizim burda bi int. cafeci abi pc'lerinde q8200 takılı 2 gb ram var gayet kasamadan oynuyo gta4'ü yani bende bide 4 gb ram var q8300'le hiç kasma olmaz ben tereddütsüz aldım.denedikten sonrada bildiririm sana :)
tmm deneyince bana özelden mesaj gönderirsen sevinirim. çünkü bnde bu işlemciyi alıcam inş. senin yorumların benim için önemli yani:)
senin sistemininde benden farkı sadece ekran kartı sanırım:
4 gb ram ım var seninde öyle
q8300 ikimizinde öyle olcak galiba:)
ekran kartım 9600 gt seninkide 9800 gt. farkımız burda:D
:D işte o int.cafeci abinin ekran kartıda 9600 gt :D tamam ben sana özelden mesaj atarım deneyince memmun kalacağımı umuyorum bende :)
patchlerle birlikte performansa bak bence. patchsiz zaten nanayı yeriz:D
bencede patchler önemlide ben patchleri sırayla yapmıstın oyunu açmamıstı ya:S:D bidaha denemeye cesaretim yok hele bi parçalarım gelsinde öyle bi bakalım.Adem abi senin sistemde kasması gibi bi olayın imkanı mümkünatı yok zaten :D:D
- 1
- 2