arkadaşlar bilgisayarın yazılımına hijack adında virüs girmiş karantinaya alıyorum fakat silemiyorum şu virüsle baş edebilecek bi program varsa bilen benle acill olarak paylaşabilirmi çünkü güncelleme yapmamıda engelliyor :(((((((((
hijack yazılım virüsünden nasıl kurtulcam
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.http://www.mspro.org/index.asp?status=tools bu sıteden update yazan zipi tıkla ordanda all update yazan
zipi ındır onu tıkla o tum updateyı engel olan yazılımları durdurur ıkıncısı quıck startup adlı kucuk programı ındır turkcedır onla pcnın acılısındakı tum calısan gızlı exe dosyalarını gorursun eger bunu sılemıyordan once ordan calısıyorsa durdur dıcen o exe dosyasına sonra sılersın eger dosyanın yerını bılıyon ama hıcbır sekılde sılemıyorsan en kral sılme prog olna unlocker programını gooogleden bul ındır kesın sıler sılemedıgın dosyaları pc acılısında sıl komutu ıle kesın sıler yada adını degıstırp vırusu etkısız kılar bu dedıgım programlar 100kb kadar nerdeyse kucuktur yanı kurulum gerktırmıyor eger saglam bır spam progra m soruyorsan spybot1.6 yı kur guncelle sıler onu.. ama benım tercıhım elle yapmandır ılk anlattıgım yontemlerdır avırayı kurup deneyebılırsın yada nod32v4 bunlar buyuk ıhtımal halleder...zaten karantınaya aldıgın vırus bır daha calısamaz onuda soyleleyım....antıvıruusunu updete edemıyorsanda akullandıgın antıvırusunu sıtesınden manuel updateyı ındır elle update yaparsın ama wındows update yapmıyorsa yukarda anlattım all updet prog zipin adresını verdım yukarda verdıgım lıkn mıcrosoft lınkıdır