Kardeşim sanane benim mesajımdan. Edebsizce bir yanıtsa yetkilerler silsin mesajı. Bana göre diyorum ... Düşüncemi söyledim
Hikayeyi Devam Ettirme
Lütfen burda muhabbet etmeyin , hadi muhabbet neyse bide kavga ediyorsunuz , biraz daha sakin olalım.
Evet herkes kendi düşüncesini belirtebilir. Nokta!. Demagoji yapmayı kesin artık yaa!
Sakinleştirici misin sen ( Espiri ! )
OOOOMMMMEEEERRRRKardeşim sanane benim mesajımdan. Edebsizce bir yanıtsa yetkilerler silsin mesajı. Bana göre diyorum ... Düşüncemi söSenin düşüncen beni rahatsız ediyor anlaadınmı..
Okuma benim mesajlarımı kapa gözleri
Sen rahatsız oluyon diye mesaj yazmıcam mı ben !
Mystical93 çok haklı suskun_kral ve ömer artık şu kavgayı kesin konu serbest flood konusu oldu!!!
OOOOMMMMEEEERRRROkuma benim mesajlarımı kapa gözleriYazmıyacaksın diye bişi yok zaten uyardım mesajını. Benim amcım kavga çıkmasın Benim açtığım konu senin hesabına gelmiyorsa yazam cevap kardeşim. ben sana zorla cevap yazacan diyiyommu..
Sen rahatsız oluyon diye mesaj yazmıcam mı ben !
Aslında sizin bu kavgalarınız bir hikaye gibi aynı ( şaka bir yana kavgayı kesmezseniz flooder olarak banlanabilirsiniz. )
suskun_kralzaten uyardım mesajını.Amaaaaaaaaaaan
venom_venomAslında sizin bu kavgalarınız bir hikaye gibi aynı ( şaka bir yana kavgayı kesmezseniz flooder olarak banlanabilirsiniz. )Bırakta haftanın stresini atalım yahu
OOOOMMMMEEEERRRRBırakta haftanın stresini atalım yahuHaftanın stresini Burayı karıştırrak atma lütfen.
Bence sus
Sataşacak birini arıyorum ve sen !
Haftanın stresinide sana yığıyorum
Tamam stresi attınız ve artık rahatsınız , lütfen konuya geri dönelim.
venom_venomTamam stresi attınız ve artık rahatsınız , lütfen konuya geri dönelim.Ben artık taştışmıyacağım Değmez bile klavyemi yormaya
suskun_kralBen artık taştışmıyacağım Değmez bile klavyemi yormayaİmzama bakabilirsin...
Ne yapacağına karar veremeyip en sonunda çalmış , arabayla 250'yle giderken ...
bir ağaca çarpmış vee......
fazla hızdan ölmüş
Neyse hep öldürdüm adamı
arabayla 250'yle giderken ... virajı görünce yavaşlamaya başlamış. Ve karşında kimi görmüş !
kylieölen adamın ruhu bizim Ahmete pis pis bakıyor tabi Ahmet yusuf yusuf,Burası bitti şimdi ahiretteyiz
adama demiş kiS.a. kardeş nasılsın ?
Tam da konuyu heyecanlı hale getirmiştim :D
venom_venomTam da konuyu heyecanlı hale getirmiştim :valal ben karıştırdım.... daha ne yazacağımı şaşıdım..
Sen adamın hortladığı yerden devam et :D