Ben böyle bir forumu üye olduğum tüm sitelerde açarım.Şimdi de burda açmak istiyorum.
Başlıyorum.
Ahmet,Rize de yaşayan bir oto tamircisiymiş , bir gün işe giderken ....
Devamını siz getirin
Ben böyle bir forumu üye olduğum tüm sitelerde açarım.Şimdi de burda açmak istiyorum.
Başlıyorum.
Ahmet,Rize de yaşayan bir oto tamircisiymiş , bir gün işe giderken ....
Devamını siz getirin
[bu daha önce yapılmıştı ama)
bir ferrari enzo görmüş ve
lastiklerini patlatmaya başlamış buynu gören ferrarinin sahibi ...
sen ne biçim adamsın öde bunların parasını...
byburak2008Araba kaza Yapmış bunu gören adam .....bu devamı mı?
uantakyasen ne biçim adamsın öde bunların parasını...diyerek adamdan paralari.......
istemiş , adam da parayı vermeyince....
kylie"olacağı buydu ferrariyle yola çıkarmısın bak işte nazar değdi" demiş sonrada almış bu adamı bir gü'almış bu adamı' yerinden sonra 'bir gülme'yerini anlamadım
kylie"olacağı buydu ferrariyle yola çıkarmısın bak işte nazar değdi" demiş sonrada almış bu adamı bir güile fenalık gelmiş hastanenin yolunun tutmuş
Sonra da adam hastanede ' Ben o adamdan şikayetçiyim ! 'demiş.'arabamın lastiklerini patlattı , sonra doktor da ....
venom_venomSonra da adam hastanede ' Ben o adamdan şikayetçiyim ! 'demiş.'arabamın lastiklerini patlattı , sonra doktor da ....En son burası hiko burdan itibaren devam ettir.
Ben devam ediyorum , doktor da 'bu adam kafadan sakat'demiş ve..
venom_venomBen devam ediyorum , doktor da 'bu adam kafadan sakat'demiş ve..adamı akıl hastanesine yollamış.akıl hastanesine giderken yolda...
Bir boğa görmüş ve boğa arabaya çarpınca adam da kaçmış sonra ... [ biraz heyecan gelsin :) ]
ferrarisini satan bilgenın yanına kocmus
çiftliği inekler basmış :D
Nehirden nasıl kurtulacam Demiş.?
Bir ormanda Olduğunu faketmiş. Ve etrafında Yabani hayvanlar varmışş..
sonra bir depar atmış ki korkudan arkasına bile bakmamış , birden ayağı takılıp düşmüş ve....
Ve aslan yanında sinsice yaklaşmış ev Tam o sırada.. ?
Adam da rahatlayıp kasabaya doğru yol almış yolda giderken...