Arkadaşalar bunu yazmamın sebebi bilgi amaçlı olup siteyi karalamak değil sadece bilinçli bir tüketici olarak başkalarının bu tuzaga düşmesini istemem,sorunum şu ki.. yaklaşık 1 hafta önce hilalav.com sitesinen bir ürün sipariş verdim ve teslim tarihi gelip geçti hala ortada ürün yok,bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve bende ürünün durumunu merak edip siteyi aradım görevli arkadaş bana ürününüz elimizde olmadığı için göndermedik demezmi,madem öyle dedim elinizde yoksa neden sitede stokta kalmadı ibaresini eklemiyorsunuz ve sipariş verip ödemeyi hemen saniyeler içerisinde alıyorsunuzda stokta olmadığı nasıl aklınıza gelimiyor. Cevap şu ; Beyefendi sitede okadar çok ürün varki hangisinin olup olmadığını bilemiyoruz bu yüzden size başka bişey gönderelim dedi bende kabul etmeyip vermiş olduğum siparişi istediğimi söyledim tamam deyip başından savdılar.
Bir kaçgün daha geçti hala tarafıma herhangi bir bilgi verilmeden sorumsuzluklarını tekrar sergilediler ve ben tekrar aradım bana ürünü bulamadıklarını söylediler bende iptal edeceğimi söyledim fakat 2 gün sonra baktım ki eve kargo gelmiş Hilal ev sitesinden ve bana siparişim karşılında kafalarına göre 3 kutu mermi gönderilmiş. Halbuki siparişimde bi adet 30cm'lik şok siparişi vermiştim ve yerine mermi gönderiliyor düşünsenize. Ha bir de unutmadan siperişte gönderiyi yurt içi kargo ile gelmesini istemiştim fakat bana aras kargo ile gönderiliyor ve bana bu konu ile ilgili hiçbir şekilde herhangi bir bilgi verilmiyor.
Yorum sizin artık burası dingonun ahırı değilde ne artık...
HİLAL AV Sitesi Dingonun Ahırı Gibi!
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
çete filmleri gibi ya çok ayıp etmişler gerçekten zaten pek sevmediğim bir siteydi :)