Hilal'e Yardım Edin

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
maverickhb
16-08-2005, 17:10   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

20.10.1990 doğumlu Hilal PALABIYIK Dokuz yaşında babasını kaybetti.

2004-2005 Eğitim dönemi sonunda okulunu okul ikincisi olarak bitirdi ve Anadolu Lisesini kazandı.

10 gün önce lösemi hastası olduğunu öğrendi, Sağlık problemi yüzünden eğitimine devam edemeyecek.....

Bu hastalığı yeneceğine inanıyor, Gücünü umudunu kaybetmiyor.

Okumayı, okuluna devam edebilmeyi çok istiyor......

Hastalığı yenmesinde ve Gerekli tedavide kullanılması

Gereken kanı bulmakta zorlanıyoruz.
Ama hiçbir sağlık güvencesi yok,

Yeşil kart için yapılan başvuru henüz sonuçlanmadı.

B Rh ( - ) kana sahip olan

Daha önce trombosit kan vermiş

Yada vermeye uygun olan kişilere ihtiyacımız var..

İSTANBUL Göztepe SSK Çocuk Polikliniğinde HEMATOLOJİ bölümünde yatarak tedavi görüyor.
Uzman Dr. Çetin Timur gözetiminde tedavisi sürmekte. Hastalık tanısı ALL L2 Febrilrötrozer Lösemi
Tedavi süreci 1 yıl yoğun ilaç ve kemotoropi tedavisi yatarak , hastalığın seyrine bağlı sonraki 5 yıl
ayakta ilaç tedavisi şeklinde süre gelecek.

<<<<< http://www.hilalicin.com/ >>>>>

shehsuvar
17-08-2005, 09:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

bunu bi arkadaş mail olarak atmıştı  ben inanmamıştım aslında . çünki butür mailler o kadar çoğaldıli samimiyetleri hakkında tereddüte düşmüştüm . kimii insanlar ile dalga geçiyor kimside mail adreslerini çalmak için postayı forward edin diyor . bunlardan dolayı da soğumuştum . ama web sitesini görünce samimi olduklarını düşündüm ve adres defterimdeki herkese bu linki az önce gönderdim .

Raziel
17-08-2005, 11:11   |  #3  
Yıllanmış Üye
936 mesaj

göndermekle kalmayıp elinden bir şey geliyor mu bu konuda; onu da yazsaydın keşke

sehrikalp
17-08-2005, 12:14   |  #4  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Keşke kan grubum tutsaydı, bir an bile düşünmezdim. A RH(-) işe yarar mı bilmiyorum? Trombosit kan vermek ne demek bilmiyorum, ama daha önce defalarca kan verdim.