Hilesiz Bitirdiğiniz Oyunlar...
HİLESİZ BİTİRDİĞİNİZ OYUNLAR
bir oyun hile yapılarak oynanıyorsa oynanmış sayılmaz.
hiç yapmadım ve yapmam. Oyunun bütün zevkini kaçırır.
arkadaşlarına " ben o oyunu bitirdim sen bitiremedin mi?" diye hava atmaktan başka da hiçbir işe yaramaz...
hilesiz günler dileğiyle...
devil may cry 3
tomb raider 3
prince of persia 3
resident evil 3
vs. vs. vs. vs. 3
need for speed most wanted
Call Of duty serisi Ve Crysis, Crysis warhead
ayrıcada hile oyunun tuzu biberi gibidir vazgeçilmez bi unsurdur bence kullanılması gereken bişey olsa gerek ki bunu düşünmüşler madem var bizde zorlandığımızda kullanmalıyız .Kazanamıyorsan hile yapacaksın. oyunun kaidesi budur
cod 3 yada 4 sanırım oyunun sonunda yıkılmış köprüde son adamı vurup bitiyordu oyun ama 3 müydü 4 müydü acaba
bende oyunları hilesiz oynarım fakat biri hariç: gta çünkü hilesiz pek zevki çıkmıyor bu oyunun....
siz oynadıgınız oyunları yazın bende içlerinden hangilerini hilesiz bitirdigimi yazayım
Ben genellikle oyunları once hilesiz bitiririm sonra hile ile tekrar oynar tekrar bitiririm For example :P Gears of war, crysis, cod4,cod5,crysis warhead, bioshock.... ( hepsini 2 defa bitirdim
e2008cod 3 yada 4 sanırım oyunun sonunda yıkılmış köprüde son adamı vurup bitiyordu oyun ama 3 müydü 4 müydü acabacod4 dediin ztn cod3 pcde çkmadı
her oynadığım oyun, hilesiz oyun oynamadım hiç :)
nymphetaminecod4 dediin ztn cod3 pcde çkmadıpek oyun dünyasını takip etmiyor ne çıktı vs :D oynar geçerim hoşuma giderse de bitiririmSon Düzenleme: bwhiteb ~ 12 Aralık 2008 22:29
GTA:San andreas ve Vice City hariç cidden tüm silahlar şifresi zevkliydi :=) ne varki bunda :D bunlar harici de şifre yazmadım...:=)
e2008cod 3 yada 4 sanırım oyunun sonunda yıkılmış köprüde son adamı vurup bitiyordu oyun ama 3 müydü 4 müydü acabaDediğin oyun call of duty 4
Ben gta 4 oynuyorum takıldıgım yerler var ama hıc hıle yazmadım oyun suan %45 bitti
Gta VAYSİTİY
Tüm Silahları Adamları Yumruklayarak Yapmıştım
Çokkk Eski Bi Oyun Ama Sadece Onu Hilesiz Bitirmiştim Mafia Oyunun :D
cod1,2,3,4,5
far cry
medal of honor airbone
crysis warhead
need for speed serisi
delta force serisi
gta 4 hariç hepsi ama 4 de 3 gün sonra bitiririm herhalde ama hile oyunda çok gerek bool hileli günler
Cod serisi (5 hariç) - Tom raıde Angel Of Darkness - Tom Raıder Legent - Tom raıder Anniversary - NFS 2 - NFS Carbon - NFS Most Wanted - Bad Boys 2 -
Öbürküler aklıma gelmiyo :D