His hd 4650 1gb 128 bit ddr3 AGP 8x Driver sorunu

selamlar21
11-09-2011, 14:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
489 mesaj

Arkadaşlar başlıktaki ekran kartımın driver sorunu var ne kadar driver yüklediysem yüklerken reset atıyor sonra hoşgeldnzde resetleniyor güvenli moddan slyorum driveri...Kendi cd sindeki driver yükleniyor sorun yoq ama driveri cok eski performansı iyi ve uyumlu olan bir driveri upload deblrmsnz link ekleyeblrmsnz?

turbocat
11-09-2011, 22:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
269 mesaj

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

burdan 11.8 agp driverını kullandığınız sisteme göre yükleyiniz.....

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx

11.8 agp xp sp3  ve win7 32 bit  driverı  denennmiştir  ; bir sorun yoktur....
aynı ekran kartını kullanıyoruz.......

bu arada illegal (korsan )  win7 de olan bir sorundan dolayı   win7 kurarken  win7 de bulunan agp440  kodlu driver  his 4650 agp -4670 agp gibi  4xxx serisi agp kartlarında  win7 kurulumu tamamlanır tamamlanmaz  reset sorununa neden olmaktadır...
nedeni ise sürücü imzalaması seçeneği kurulumda korsan win7 lerde soruna neden olmaktadır...
win7 kurulduğunda reset atarsa sistem ; tekrar sistemi açtığınızda  win7 başlarken f8 e devamlı basınız..
çıkan menüden sürücü imzalaması seçeneğini  disable et kapat seçeneğinin üstünde enterlayınız.......

sonra win7 açılıpda masa üstüne gelindiğinde   ati amd sürücüsünü  kurunuz ; 11.8 agp win7 32 bit   yada 64 bit sürücüsünü..................
o sorun kalkacaktır......

ama ben testini bugün win7 illegal kurarak yaptım ; ama orjinal win7 alınız....  illegallerde çok sorunlar var;  yediğiniz virüslerde çabası ; keylogerlerıda sayarsak  ; boota yerleştirdiğiniz  o crack  sistemde svchost.exe sayısını arttırıyor; karpesky ağ denetleyicisi (ağ izleyicisi ) de  açık bağlantı noktalarında 30 tane kusur açık svchost.exe portu  tespit ettim....
inanılmaz bir şey bir çoğuda  mac adresi ; ip değil   ....
ben o  boot cracklerini yapan heriflerin    ...................... her neyse . 
orjinal win7 kullanınız..... orjinal program  işletim sistemi kullanınız arkadaşlar....
                    güvenlik bölümüne konu açıp görüşlerimi yazacağım bu konu hakkında......

selamlar21
25-09-2011, 03:06   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
489 mesaj

Yardımın için saol kardeşim. Ama ben bu driveri yüklediğimde tam sonuna geliyr reset atıyor sürekli oluyor bu acaba drivermi uyumsuz? yoqsa problem nedir sistem windows xp professional sp3

turbocat
25-09-2011, 20:46   |  #4  
Yıllanmış Üye
269 mesaj

11.2-11.7 arası agp sürücülerinde oluşan bir sorun nedeniyle his 4650-4670  agp  ve bazı agp ati amd 4xxx kartlarda reset problemleri  yaşanmaktadır..
11.8 agp  sürücüsünde sorun düzeltilmiştir..      sisteminizde oluşan her hangi bir problem nedeniyle  11.8 agp sürücüsünde soruna  yol açmış olabilir.....
eski sorunlu  driver kalıntılarını  silmeden  11.8 agp sürücüsünü yüklerseniz  bazı sorunlara yol açabilir..
ya 11.8 agp sürücüsünü  yükleyiniz yada onun kadar sağlam çalışan 10.12  agp sürücüsünü  yükleyiniz...
sapphire in  sitesinden  10.12 agp yi indirebilirsiniz....;
http://www.sapphiretech.com/pres ... sn=0006&lid=12&os=0
  adamlara helal olsun ne güzel sürücü  deposu yapmışlar ;
his güzeldir hoştur ama  sürücü depolama konusunda bir sapphire kadar kimse olamıyor..ta 2009 senesinin bile agp sürücülerini indirmeniz mümkün.....