Selamu aleykum Arkadaşlar.
Hisense marka 24”lik bir Led Tv satın aldım. Elektronik’eyabancı olmadığım için kendim kurdum. Fakat yine de servisine bir haber vereyimdedim. Telefonla aradım durumu anlattım.
Geldiler, baktılar ve birkaç şeyi tarif edip gittiler.
Fakat Tv üzerinde alışık olmadığım olumsuzluklar gördüm.
Peki, nedir bu olumsuzluklar?
TV’nin arkasındaki on-offanahtarını açtıktan sonra kumanda üzerindeki Power butonunabastığımda; uzun bir zaman (bazen 45 saniye ve bazen de 1 dk 35 saniye) sonra görüntü geliyor. Bazen de 5 dakikageçmesine rağmen görüntü gelmiyor. Tv üzerindeki mavi ışık yanmaya devamediyor. Hatta Tv’yi kapatmak için kumanda üzerindeki Power butonuna bastığımhalde Tv kapanmıyor. Sanki Tv kilitlenmiş gibi… Ancak Tv arkasındaki on-offanahtarından kapatıyorum. Bu olay her zaman oluşmuyor.
Sitemizde merkezi uydu sistemi var. Önce uydu cihazını açıpsonra Tv’yi açarsam hemen 3-5 saniye içinde görüntü geliyor. Tv’ningörüntüsünden her hangi bir şikâyetim yok. Fakat daha önceleri kullandığımTv’lerde ( Arçelik ve SEG) böyle birolumsuzluk yaşamamıştım.
12 Aralık Pazartesi günü bizzat servisine kadar gittim.Durumu kendilerine anlattım. Adresimi ve telefon numaramı alıp “gelelim,bakalım” dediler. Fakat aradan bir hafta geçmesine rağmen gelmediler. Ve ben debir daha kendilerini aramadım.
Böyle bir durumu yaşayan arkadaş var mı? Ya da bu konuda bana yardımc olacak bir arkadaş?
Şimdiden herkese selam ve hayırlı günler dilerim.