arkadaşlar sistemim p4 3.0 ghz ht,512 mb ddrram,fx5200 ekrankartı,.hitmen'i oynarken cok yavaş oynuyor ki cozunurlugu indirdiğim halde.acaba ne yi eksik bir sistemin yada daha deişik ayarlarla oynanır hale gelirmi.yardımcı olursanız sevinisim saygılar..
hitman 3
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ayarlarını düşürdüğünde düzelmesi lazım. sen hiç değilse oynayabiliyorsun ben oyunu aç diyorum 3 saniye sonra masaüstüne dönüyor. bi fikri olan var mı?
alıntı:
Gönderen : daywalkerayarlarını düşürdüğünde düzelmesi lazım. sen hiç değilse oynayabiliyorsun ben oyunu aç diyorum 3 saniye sonra masaüstüne dönüyor. bi fikri olan var mı?
Gündüz gezencim benim aklıma bir şey geliyor ama söylemem normal olurmu bilmiyorum:)) oyun orjinalmi........
aaaaa bu da sorulur mu safri utanarak söylüyorum ki korsan [V] ama daha önceden oynadım bunu. ayrıca bu masaüstü bende birde dizüstü var onda çalışıyo bunda çalışmıyo 2 gündür uğraşıyorum yok çalışmam diyo
Abi işletim sistemi problemi olmalı dizüstü bilgisayarınla pc arasında farklı işletim sistemleri olabilir bu xp gerçekten korsana karşı çıkartıldı galiba sp2 yüükle yok efendim yeni driver yüükle yok olmadı bekle uyumluluk ayarları yapmadan oyun oynayamıyorum yav hatta bazılarını hiç oynayamıyorum age of 2 olmadı heroes 3 ü oynayabiliyorum saçmalık diablo 2 yi yarım saat uğraştıktan ve multi ınstall yaptıktan sonra çalıştırabildim full installu kabul etmiyor xp pro var bende anlatamam yani sıkıntılarımı normal yani kolay gelsin kafkaf ve güündüz gezenim...
Eywallah safricim ben biraz daha uğraşayım:) parasızlığın gözü kör olsun:)
Hayır orda bir ayar var ki adı "post filter" onu kapatıp oyna.
Bilgsayarın özelliklerini yazarsan daha sağlıklı bir bilgi veririz.
Kendine iyi bak..
Bir de internetten araştırma yap nasıl bir donanım gereksinimi istiyor diye..
Kafkafibo 'nun yapması gereken tek şey post filteri kapatmak.Daywalker 'ın sorunu ekran kartı ve dx tam olarak güncelse oyunun yamasını kurmalı ama maalesef korsan.Bu durumda yama kurarsan dediğin şey oluyor ve toptan kaldırıp yeniden kurmak gerekiyor.Ama eğer ekran kartının pixel shader desteği yok ise Hitman contracts'ın kurulu olduğu dizinde HitmanContracts.ini dosyasında PostFilterLOD değerini 0 yapmalısın.bir de restoredefaults u çalıştırabilirsin.Ben de kurayım şu hitman 3'ü biraz oyniyim yakında da bloody money çıkacak zaten.
Tamam canım öyle olsun...Ne dedik ki..Sadece bir öneriydi benim demek istediğim...
eyvallah arkadaşlar özelliklede so difficult.söylediğin gibiymiş.yanlız bir sorum daha olcak oyun oynarken 'hitman contract' ile ilgili bir sorun çıkıyor.geçersiz bir işlem yürütüldü kapatılması gerekiyor şeklinde.acaba internete bağlı iken oynadığımdan dolayı ve oyunun sahte olusuyla mı bir ilgisi var.
internete bağlı olman ya da oyunun sahte olmasıyla alaklı değil(tabii sahte olmasaydı yama kurmayı deneyebilirdin o ayrı).Oyunun kurulum dosyalarından birisi zarar görmüş olmalı.oyunu kaldırıp tekrar kurmayı dene.olmaz ise ekran kartı sürücülerini tamamen kaldır sonra yeniden kur.Bunları bir dene sonra bize bildir derim.Hitman ve Gta bumlar beni öldürecek manyak oyunlar yaw :)
soDifficult söylediklerini yaptım ama hala çalışmıyor aynı şeyi yapıyor. başka önerilere ihtiyacım var. ilginize teşekkürler arkadaşlar
ya birde error.log adında bir dosya oluşturuyor. içi dolu ama saçma sapan şeyler yazıyor en azından bana öyle geliyor:) anlayan varsa mailine falan yollayayım bana bi tercüme etsin:)
Valla aynı sorunla oyunun ilk çıktığı zaman kurduğumda ben de karşılaşıyordum ve çoğunlukla oyunu kapatırken bir hata mesajı veriyordu.Ama dün yine kurdum ve dünden beri en ufak bir hata vermedi.Halbuki oyun aynı oyun ve oyuna hiç yama kurmadım.Artık sürücülerden mi yoksa windowsu yamamamdan mı düzeldi bilemiyorum