Evet arkadaşlar ttnetle sözleşmemizin bitmesine 2 hafta kala ttnet hızım 5 mhps'ye çıkardı torrentte 500 kb/s çekiyorum.Bu sözleşmeyi feshet miyim diye mi yoksa çoğunluğunda mı internet hızı arttı.
Hız artışı???
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.@Karo00 8 e kadar sınırsız
Sözleşmeni freshet. Soperonline fiber desteği varsa sizin oralarda , geç süpere..http://www.superonline.net/birey ... erfiber-double.aspx al tarfelere bak.Fiberoptik 10mbps sınırsız 49.90... Daha ne olsun...Stabil.Rahat.Kesintisiz. Lanet girsin TTnet...
benim internet hızım da yükseldi sanırım bu durum normal
ttnet ile uğraşılmaz kendisi tam bir o.... dur. hep yalan dolan kablonet varsa fiber internete geç. sözleşmeni yenile gör gününü diyor sonra kösecek sanada bir sonlandırıcı modemde yazacak 8mbit dosya indirirken en fazla 120 kb göreceksin.
Ya SOnline sitelerde şuan o yüzden geçemiyoruz
internet hızınızı kontrol ettirin öncelikle..
Sözleşme bitmesiyle bir alakası yok sanırım arkadaşım yani bende ttnet kullanıyorum ve sözleşmemin bitmesine daha 1 sene var 8mbps netlimitsiz paketini kullanıyorum 1 ayöncesine kadar testlerimde hızım sabit 7 olarak çıkıyordu şimdi ise sabit 8 modeme gelen sinyaş değerleine baktığımda fark ettim durumu sinyal değerlerini yükseltmişler yani şuan modeme gelen sinyal 9 küsürlerde aşağıdaki resimde detaylı göstereyim...
Ha sanmayın ki ben ttneti savunuyorum doğrusunu söylemek gerekirse fiber net hizmeti verilen bir bölgede olsam tereddütsüz geçerim Super Online'a hatta bu bölgeyede alt yapı kurulması için bizza başvuru yapıp e-mail ile bir yazı gönderdim