arkadaslar en hızlı muzık ınıdrme programı varmı ben limewire 4.18 kullanıyorum ama hıc hızlı ınıdrmıyor. sızın bılıdıgınız program varmı hızlı ve fazla sarkı bulma programı
hızlı muzık ınıdrme programı
i-mesh i dene ancak hız olayı senin hızın we o sırada dosyayı paylaşan bilgisayarların gonderme hızıyla alakalı butun p2p programları boyledir ancak i-mesh limeware a gore daha guvenlidir 1000 de 1 trojanlı dosya cıkar limeda ise trojansız dosya bulmak imkansız gibi bişeydir
beinn45arkadaslar en hızlı muzık ınıdrme programı varmı ben limewire 4.18 kullanıyorum ama hıc hızlı ınıdrmıyor. sızın bılıdıgınız program varmı hızlı ve fazla sarkı bulma programıselam arkadaşım sana kesinlikle tavsiyem bittoren 6.0.2 derim hem program hemde müzik albümü olarak ben kullanıyorum hiç de virüs girmedi
yaa benim lime wire sarki bulmuyo yada ici bos abuk sabuk biseyler buluyor ???
kesinlikle bittorent programı derim arkadaşlar limewire vürs dolu geliyor kendisi virüs zaten ama bittorent ten bulaşması biraz zor
Merhaba,Limewire'yi Bende kesinlikle ''ÖNERMİYORUM''
Diğer arkadaşların tavsiye etmiş olduğu programları tercih edebilirsiniz ya da youtube'den mp3 olarak istediğiniz parçaları download edebilirsiniz.
Youtube'den Videoları MP3 formatında kaydetmeniz için;
Aşağıdaki siteye giriş yapıyoruz.
Sayfa açıldığında resimdeki gibi Linkimizi Uygun Bölüme Yapıştırıp Sarı renkli 'Download' Butonuna basıyoruz.Bunun hemen ardından convert (videoyu mp3'e çevirme işlemi) başlayacaktır.Bunun bitmesine müteakip,size sol tarafta mavi renkli bir link verecektir.
Açık kaynak kodlu Ares programını öneririm. Hız konusunda bir şey diyemem ama içeriğe ulaşma ve güvenlik açısında oldukça başarılı...