Tüm dünyadaki modifiye severlerin beğenerek izlediği The Fast and The Furious film serisinin 4. halkası yakın zamanda seriye dahil olacak. Filmin konusu, yeri, oyuncuları hakkında film yapımcılarından henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak filmin seti yakınlarında cirit atan simsarlar filmin fotoğraf ve videolarını çoktan çekmiş bile. Filmin adı büyük ihtimal London Pursuit olacak. Filmin adınının Türkçe karşılığı Hızlı ve Öfkeli 4: Londra Takibi. Vizyona giriş tarihi de belli olmayan film 2008 Haziran’ının sonunda veya Nisan 2009’da vizyonda olacak. Sette yakalanan araçların birkaçı şunlar.
HIZLI VE ÖFKELİ 4:LONDON GELİYORRRR
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Bayılıyorum bu filme bakalım bu nasıl !
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj
bütün serilerini izledim bunuda sabırsızlıkla bekliyorum paylarşım icin saol kardeş
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
bu film süper olcak bence, ilk ikisi mükemmeldi ama tokyo drift'te biraz farklı tarzda olduğu için ötekilerin havası olmadı(film iyiydi yine ama ötekiler gibi değil). bu film çok fena olcak ama eski kadro var yine...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
762 mesaj
Serisini izledim ve hepsini beğenmiştim sinemaya uzun süredir iyi film gelmiyordu gelirse gitmek farz olur heralde.