gts 250 modellerinden hangi markayı seçmeliyim hangisinin soğutması daha başarılı veya baska seyler
hnagi marka soğutmada başarılı
Zotac diyorum ben. Her zaman soğutması daha iyi oluyor. PALİT kullanmadım hiç ama 2 3 defa Zotac kullandım ısınma olmadı kartımda.
Ayrıca Zotac işlemcileri daha iyi oluyor. Yanlış biliyorsam düzeltirler. Ama Zotac'ı tavsiye et derim ben.
zotac daha kaliteli bir marka
bende memnun bi zotac kullanıcısı olarak zotac derim , 8800gts'im sağolsun hiç yarı yolda bırakmadı bırakacak gibi de durmuyor
2 si arasından birini seçmem gerekirse ben de zotac derim ama normalde zalman soğutucuarı tek geçiyorum hocam
Zotac GTS 250 "Green" modeli yok. Palit'in var öyle bir modeli. Zotac Nvidia'nın ana iş ortaklarından biri, yani Sapphire ATI için neyse, Nvidia için de Zotac o ve fevkalade kaliteli. Ama Zotac'ın GTS 250'si referans tasarımla aynı hemen hemen ve daha pahalı. Palit'in "Green" modeli ise hem biraz enerji tasarruflu hem de özel soğutma tasarımlı hem de daha ucuz. Bu durumda açıkçası ben ikisi arasından Palit'i tercih ederdim.
Ancak Zotac GTS 250'ye verecek kadar bütçeniz varsa, GTS 250 değil, HD 5750 almanızı tavsiye ederim. DX 10 destekli kartlar miadlarını doldurdu sayılır artık.
Ekleme: Hatta 1 GB Zotac GTS 250 için vereceğiniz paranın üzerine biraz daha ekleyerek HD 5770 bile alırsınız, ki çok daha iyi olur.
Soğutmada Palit, Kalitede Zotac karar sizin.Ben olsam Zotac alırdım.
teşekkürler zotacı bn daha öncede kullanmıştım gene onu tercih ettm muhteşem kart karta laf yok crysis i yüksek ayarlarda 1440*900de aa 8* açtığım halde hiç kasma olmuyo diebilirim işlemcim dual core 1.8 olmasına rağmen daha önce 8600gt wardı bnde onda aa yı 2x yapınca ateş ederdim yarım dakka sonra ateş ederdi bu kart hiç takmıyo 11li oyunlarıda denedim gene hiç takılmıyo
teşekkürler zotacı bn daha öncede kullanmıştım gene onu tercih ettm muhteşem kart karta laf yok crysis i yüksek ayarlarda 1440*900de aa 8* açtığım halde hiç kasma olmuyo diebilirim işlemcim dual core 1.8 olmasına rağmen daha önce 8600gt wardı bnde onda aa yı 2x yapınca ateş ederdim yarım dakka sonra ateş ederdi bu kart hiç takmıyo 11li oyunlarıda denedim gene hiç takılmıen yüksek ayarlarda 8x aa acık ve takılma yok hemde o işlemciyle.
pek inandırıcı degil.
zotac'ın green modeli yok diye biliyorum beni tabi nerden baktınız bilmiyorum.
o ikisi arasından palit derim ben. soğutma açsından. kalite derseniz zotac.
zotac markasına green i yanlış yazmışm