home premıum turkce dılı varmı

HPQ-User
17-11-2010, 17:23   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

uzakulke sormuş:
yurt dısındayım ve sony alacam ama aldıgım sony ıngılızce  ve bana lap top u satan magaza ya turkce olurmu sordum ordakı teknısyen bana turkce yaparsan eger wındows ta sorun yasarsın dıyor wındows orjınallıgını kaybeder sahte olur. benım ne yapmam lazım ıngılızce mı kullanmak zorundayım yoksa turkce olurmu turkce yaparsam da bır sorunla karsılasırmıyım aydınlatırsanız sevınırım tsk

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
sony waio  model vpceb26FA
ıntel core i3-350m
processor 2.26ghz
4gb ddr3 ram
500gb hard dısc
15.5led hd
1gb dedıcated ddr3 vram
dwd rw
genuine wındows 7 home premıum 64-bıt

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; AskTB5.6)

mancukya
18-11-2010, 15:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

ararsan sitede var biraz okuma aliskanligi kazanin evet türkce korece bilmem nece yapma imkani var ama aramayi kullanin önce sitede

AssaWeb
18-11-2010, 16:03   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Şimdi 2 Farklı Yöntem Var.

Birincisi ;

Aşağıdaki linklerden işletim sisteminize göre dil paketini indirip kurun

Windows 7 Türkçe Dil Paketi 32 Bit
Windows 7 Türkçe Dil Paketi 64 Bit

İkincisi ;

Ayrıca Denetim Masasından Windows Update bölümüne girerekde Türkçe Dil Paketini Yada istediğiniz herhangi bir dili sisteminize kurabilirsiniz.

[url=http://www.webhatti.com/windows-7/606890-windows-7yi-turkcelestirmek-windows-7yi-turkce-yapmak.html][/url]

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Update\Yüklenecek güncelleştirmeleri seçin

yada

1.                                                   Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.
  2. Sol bölmeden Güncelleştirmeleri denetle'yi tıklatarak Windows'un bilgisayarınız için en son güncelleştirmeleri aramasını bekleyin.
  3.              Güncelleştirme bulunursa, İsteğe bağlı güncelleştirmeleri seç'i tıklatın.
  4.              Kullanmak istediğiniz dil paketini seçin ve Tamam'ı tıklatın.
  5.                             Güncelleştirmeleri yükle'yi tıklatın.         Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

İyi Kullanımlar

uzakulke
19-11-2010, 16:46   |  #4  
Taze Üye
4 mesaj

arkadasım cvp ıcın tsk ama wndows 7 home premıum 64 bıt ıngılızce turkceye cevırdıım zaman aktıvasyon kodu ıstyyor kullandıgınız wındovs orjınal degıl gıbı yazılar gelıyor bunlar neden oluyor burdakı bır teknısyene sordum orjınal wındows ıngılızce sen turkceye cevırdgın zaman sorun yaratır orjınallıkten cıkıyormus bunlar dogrumu ne yapmalıyım ıngılızcemı kullanmam lazım

AssaWeb
19-11-2010, 19:45   |  #5  
Taze Üye
7 mesaj

Orjinallikten Çıkaracağını Sanmam Çünkü Bu Crack vb. Birşey Değil.Direk Microsoft'un Sitesinden İndiriyosun.Ama Aktivasyon Sorunu Çıkarıyorsa ve Teknisyen Bu Cevabı Vermişse İngilizce Kullan.Ama Bana Kalırsa Dili Türkçeye Çevirmen Orjinalliğe Zarar Vermez ;)

alien_fx
19-11-2010, 21:02   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

Bildiğim kadarıyla olmuyor. Dil değişimi sadece ultimate versiyonda dil değiştirilebiliyor diye biliyorum. Fakat bununla ilgili yamaları kurarsan çalıştırabilirsin.

uzakulke
19-11-2010, 21:22   |  #7  
Taze Üye
4 mesaj

arkadaslar cvp larınız ıcın tsk cok ıyuısınız tsk . arkadaslar turkce yama yaptıgım zaman zaten o hatayı verıyor aktıvasyon kodunu ıstyor .ıngılızce dılınde sorun yok tr ye cevırdgım wakıt hata verıyor

mancukya
20-11-2010, 14:31   |  #8  
Yıllanmış Üye
2,844 mesaj

uzakulke Vistalisator ile yaptin bu isi öyle degilmi ?
Sistemin önceden aktive olduysa bunu yapmamasi gerekiyor sadece dil paketlerinin üstüne bir yamalama yapiyor
Ama sorun Microsoftun son 6 ayda yayinladigi 3 tane güncelleme icindeki wga genuis dalgalarindan olabilir sistem ingilizce iken aktivasyon sormuyorsa win updatelerden 3 tane orjinallik kontrolu yapan updateleri kaldirarak denersen sorun olmaz

uzakulke
24-11-2010, 21:17   |  #9  
Taze Üye
4 mesaj

mancukya arkadasım evet vıstalısator ıle yaptım ah arkadsım ya ben ne yapacam bılmıom yaaa uptedlerı kaldırırsam bu sefer vındovs orjınallıkten cıkmazmı upted yapmak lazım deılmı arada pekı. gene yardımlarınız ıcın cok tskler

mancukya
25-11-2010, 03:18   |  #10  
Yıllanmış Üye
2,844 mesaj

Kardes malesef makinenin nete baglanmasi ile gelen bazi updateler sonrasi Vistalisator hata veriyor ve dil degisimine engel oluyor.
Updata yapmak lazim ama hepsini degil sen magazadan makineyi aldiginda aktive ettigine eminmisin  ?
Ayrica kaldirsan cikmaz wga check zoraki bir güncelleme degil ama bazen microsoft sitelerinde yüklemelerde ise yariyor bir ara explorer 7de  ohalti yapmaya kalkmis sonra geri adim atmislardi ama wmpl ile devam ettiler gerci zaten wmp12 7 icinde var olmasida önemli degil korkma sorun olmaz

Herseyden önce sistemin Microsofta ingilizce iken kayitlandigindan emin ol update yapilmamis olsun sonrasinda sorun olmaz.

sah1n
25-11-2010, 08:53   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Benim bildiğim tr ye çevirme olasılığı sadece ultimate versiyonunda oluyor emin değilim ama.