Merhaba Arkardaşlar,
Sizden vista ile ilgili yardım istiyorum. Toshiba A100-599 Home Premium kurulu notebook aldım. Buna SQL 2005 ve Visual Studio 2005 kurmam lazım. Ama kurmadan önce makınamda nelerin olması, kurulum öncesi ayarlanması gerekiyor. Kurulumdan sonra yapmam gereken varmı. Vistada 2sinide sorunsuz nasıl kurabilirim. SP lerini indirdim. Neyi önce neyi sonra yapcamı bilmiyorum. Yada Vistaya kurulumunu gösteren bir web adresi felan varsaa Yardım ederseniz çok memnun olurum...
Home Premuiumda SQL & VisualStudio kurulumu
SQL server 2005 express edition kurabilirsiniz. veritabanı boyutu olarak 4 GB alan veriyor.bu da size yetecektir.kurulumla ilgili ayarları burada bulabilirsiniz.yüklemeden .net framework 2.0 yükül olmalıdır.
visual studio express ise buradan yükleyebilirsiniz.
birde vista içinm gerekli olan service pack yüklemelisiniz.
kolay gelsin.
bide yükledikten sonra ram sorununla karşılaşma microsoft 1 gb öneriyo 512 kuruluyo ama çok sorun çıkarta biliyo bellek çok yiiyo leptoplarda hele onun için microsoft bellek çıkartı istersen biras daha araştır sorunsuz yüklemeni tavsiye ederim
cell-oSQL server 2005 express edition kurabilirsiniz. veritabanı boyutu olarak 4 GB alan veriyor.bu da size yetecektir.kurulumla ilgili ayarları burada bulabilirsiniz.yüklemeden .net framework 2.0 yükül olmalıdır..net e vistada gerek yok. 2.0 ve 3.0 versiyonları ile en son msi versiyonu var.visual studio express ise buradan yükleyebilirsiniz.
birde vista içinm gerekli olan service pack yüklemelisiniz.kolay gelsin.
arkadaş indirmek için uğraşmasın. ama doğru vs 2005 kurarken zaten 2.0 kurup geçiyor fakat vistada bu bileşen kurulu diyip devam ediyor.