Ram:2 gb işlemcim:adm athlon x2 +3800 2.1ghz ekran kartım:nvdia geforce 7600 gs 512mb. Pixel Shader version 3.0. işletim sistemim win7...bu sistemle hiç bir ayar yapmadan call of duty 4 ve 5 sersini oynadım crysisi oynadım.assasin creed broodhord ve relevationsu oynadım(kasmadan) pes 2012,fear 3 ü oynadım.sizde bu sistemle Homefront oyununu oynama şansım nedir ? tşkler...
Homefrontfikrinize ihtiyacım var beyler!CVP LAZIMm
Yıllanmış Üye

Teşekkür Sayısı: 53

1,959 mesaj
				Broodhord nedir ? Brotherhood olmasın o.  İnternetten sizin sistemle olan oynanış videolarına bakın, sistem gereksinimlerini falan gözden geçirin en iyi sonucu onlar verir.
 İnternetten sizin sistemle olan oynanış videolarına bakın, sistem gereksinimlerini falan gözden geçirin en iyi sonucu onlar verir.
Broodhord nedir ? Brotherhood olmasın o.yanlış yazmışım kardeşim işte :D :D oyunun sisteme gereksinimleri şu:İnternetten sizin sistemle olan oynanış videolarına bakın, sistem gereksinimlerini falan gözden geçirin en iyi sonucu onlar verir.
Minimum Sistem Gereksinimleri;
Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel Pentium Core 2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.8GHz
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900GS / ATI Radeon 1900XT
VRAM: 256 MB
HDD: 10 GB benim sistemim ise yukarıda.ben pek anlamadım bişi ama sence kaldırır mı?
Yıllanmış Üye

Teşekkür Sayısı: 308

4,897 mesaj
				Oyunun minumum istediği sistemle önerilen arasında resmen dağlar kadar fark var oynamadım ama bence kaldırmaz bu oyunu %90 yine dene istiyorsan bellide olmaz.
Son Düzenleme: okinkurt ~ 07 Eylül 2012 02:16

Oyunun minumum istediği sistemle önerilen arasında resmen dağlar kadar fark var oynamadım ama bence kaldırmaz bu oyunu %90 yine dene istiyorsan bellide olmaz.e peki bu sistemle 2010 yada 2011 in fsp oyunlarından hangisini oynayabilirim?bi de bu sistemle protoype 2 yi düşük ayarlarda iyi oynadım gibi..
Yıllanmış Üye

Teşekkür Sayısı: 308

4,897 mesaj
				Valla kardes güncel oyunları oynamadım sistem gereksinimlerine bakarsak oynatması zor görünüyor hd 4850 önermişler bence sistemini yenilesen iyi olur güncel oyunları rahat oynamak istiyorsan.