Windows 10 yüklü HT Wi11 notebook umda benim çocuk ne yapmışsa hangi tuşa basmış anlamadım, Touchpad çalışmıyor. Sadece parmağı dokunduğumuzda bir tarafa sürükleyince ekrandakiler büyüyor, diğer tarafa sürükleyince küçülüyor, başka hiçbir şey olmuyor, yani CTRL + mouse orta tuşu ile yapılan işlemi yapıyor. Nasıl yaptı bilemiyorum ama belki fn tuşu ile olmuş olabilir diye fn + tuşu ile F1-F12 arası tüm tuşlar ile klavyedeki diğer tüm tuşları denedim ama düzelmedi. Daha önce oluşturmuş olduğum geri yükleme noktasına sistemi geri yükledim ama yine olmadı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba...
Hometech Wi11 Touchpad Sorunu
Ayarlar > Cihazlar > Touchpad 'ten ayarları kontrol edebilirsiniz. Belki yanlışlıkla oradaki ayarları değiştirmiş olabilir.
Ayarlar buradaki gibi olmalı.
Onu denemiştim ama ilginç olan şu ki win 10 yüklü olmasına rağmen ayarlar>cihazlar>>>>burada touchpad menüsü yok, hatta bilgisayar içinde arama yaptığımda touchpad ile ilgili hiç bir şey çıkmıyor maalesef
Onu denemiştim ama ilginç olan şu ki win 10 yüklü olmasına rağmen ayarlar>cihazlar>>>>burada touchpad menüsü yok, hatta bilgisayar içinde arama yaptığımda touchpad ile ilgili hiç bir şey çıkmıyor maalesef
Aygıt Yöneticisi > Fare ve diğer işaret aygıtları'ndan driver'ı güncellemeyi denediniz mi?
Microsoft da şöyle bir içerik hazırlamış konuyla ilgili, onu da buraya bırakıyorum. Umarım işinize yarar.