Benim, Casper marka hoparlörüm var ve daha yeni aldım. Fakat müziğin sesini yarısına kadar açsam bile hemen hoparlör cızırdamaya başlıyor. Nedendir acaba? Cızırdatmamak için ne yapmam lazım?
(not: Höparlörüm 4+1 veya 5+1 gibi ses sistemleri değil, normal, bilgisayarın yanında verilen 2'li hoparlörlerdendir.)
Hoparlörüm Cızırdıyor!
cızırdatmamak icin ya yarıya getirmicen yada baska bi hoparlör alcan. oyle pc yanında verilen hoparlörler dandik olur her zaman icin, ben iyi cıkanını daha gormedim....
elaziglicızırdatmamak icin ya yarıya getirmicen yada baska bi hoparlör alcan. oyle pc yanında verilen hoparlörler dandik olur her zaman icin, ben iyi cıkanını daha gormedim....al bende de o kadar
Yani diyorsunuz ki, ya yeni bir hoparlör al, ya da sesi fazla açmadan kullan, sesi açarsan da cızırtıya katlan... öyle mi? Ya hiç bir yolu yok mu cızırdatmamanın?
yok maalesef, cünkü bu hoparlörlerin yapısından kaynaklanıo, dandik üretim kalitesiz malzeme vs. yanında verilen hoparlörler...
hoparlörlerini monitörün yanına koyma
:)))
tecrübe ile öğrendim maalesef
yuci81hoparlörlerini monitörün yanına koymaAga benimkiler yanında sesi sonuna kadar açıorum cızırdamıo
:)))
tecrübe ile öğrendim
Eğer LCD monitörünüz varsa, hoparlörlerdeki mıknatıs monitöre pek etki etmez. Ama CRT monitörünüz varsa kesinlikle etki eder.
Ayrıca madem yeni aldınız, Casper'a götürün. Ne kadar kalitesiz olursa olsun, en azından garanti bitene kadar gayet iyi çalışması gerekli bence
ya onlarla ugrsana kadar, zaten bidunya para verip bilgisayar almısın, en fazla taş catlasın bi 50ytl daa verip git bi creative inspire 2+1 al bari...
müzik dinleiğdin programın yada bilgisyarın ses kartının EQ ayarlarını bir gözden geçirmek lazım . ayarlar yanlış ise en baba hoparlör bile cızırdar
Cızırdamaya başlayınca ekolayzer ayarlarıyla oynuyorum, cızırdama bitiyor. Zaten her müzikte olmuyor, tiz seslilerde oluyor. Yardım etmeye çalışan arkadaşalara teşekkürler...
ses ayarlarndan mikrofonu sessiz e getr o zmn durur yoksa hoperlördendr