Horoskop download: Burcuna göre indir

CHIP Online
09-07-2009, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Sizin burcunuzun programı hangisi? CHIP Online sanal dünyadaki falınıza bakıyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/horo ... re-indir_13794.html

Ateşli koç, duygusal yengeç veya saplantılı akrep... İşte her burcun karakteristik özellikleri farklı olduğu için CHIP Online hepsine uyacak download'ları bir araya getirdi.

Horoskop = Hokus pokus mu? Her ne kadar size mutlu bir gelecek vaat edemesek de sunduğumuz download önerileri her burca yardımcı olabilir.

Hangi download'ların burcunuzla mükemmel bir harmoni göstereceğini ilerleyen sayfalarda bir araya getirdiğimiz özel download horoskopunda bulabilirsiniz.

Tüm konu: Horoskop download: Burcuna göre indir

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Burcunuza ilişkilendirilmiş programdan memnun kaldınız mı?

ParanoiD
09-07-2009, 10:55   |  #2  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,900 mesaj

Burçlara Pek inanmadıgım için bakmadım programa.

TuncaBozkurt
09-07-2009, 12:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

I-ıh.

Oğlaklar kendinden emindir ve yollarında tökezlemeden ilerleyerek zirveye tırmanırlar. Her zıplayışını önceden hesaplamıştır ve korkusuzdur. Oğlak bir şeyler başarmak ister. İşte bu konuda ona Sunbird yardımcı olur.

Oğlaklar sorumluluk sahibi kişiler oldukları için ancak günlük kotalarını doldurduklarında rahatlayabilirler. Maalesef bazen o kadar fazla şey planlar ki, bu rahatlama noktasına asla gelemez.

Eğer birçok görev ve randevu varsa çalışma zamanını en uygun şekilde kullanmalıdır. Ancak Sunbird ile birçok oğlak dinlenecek boş vakti bulabilir. Takvim uygulaması sayesinde randevularını ve görevlerini rahatça yönetebilir ve alarm fonksiyonu sayesinde önemli olayların kendilerine hatırlatılmasını sağlayabilirler. Takvim günlük, haftalık ve aylık bir görünüm sunuyor.

Download: Sunbird

Astroloji yorumlarının doğru olmadığına inanırım. Ki bu da beni kesinlikle çağrıştırmıyor. Planlamayı pek sevmem açıkçası.Ağzı kulaklarına varıyor

eolos
09-07-2009, 12:38   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

anlamsız buldum cdburner cıktı :)

ismet35
09-07-2009, 12:44   |  #5  
ismet35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,037 mesaj

google earth var bende :D
özgürlüğü ve macerayı severım ama google earth sayesinde değil.. :)

man on the moon
09-07-2009, 14:41   |  #6  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

Tartışıyoruz: Burcunuza ilişkilendirilmiş programdan memnun kaldınız mı?
Hayır. sunbird çıktı. ajanda yazılımları ile hiç işim olmadı.

runoades
10-07-2009, 10:55   |  #7  
Yıllanmış Üye
160 mesaj

Allah aşkına Chip yetkilileri böyle saçma şeyler yapmayın lütfen.

Bir site bu konunuz nedeniyle sizlerle dalga yapmış.

yazdıkları da şu:

"Üç vakte kadar size CClener yolu gözüküyor."

yakında Opera kullandığınız için feraha çıkacaksınız."

Site adını vermeyecem. Millet tıklayıp hitlerini arttırmasın.

H@ckerCesur
10-07-2009, 11:49   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

Haberi görünce adres çubuğuna baktım. Acaba doğru mu girdim siteye diye. Bir baktım ki chipteyim. Özellikle teknolojiyle bu derece içiçe olan bir siteyi böylesi batıl inançlarla görmek yüzümü kızarttı doğrusu.
Mesela benim burcum boğa. Ve duvar kagıtlarıyla hiç işim olmaz. Hatta klasik stile alıp sade mavi duvar kagıdı bana yeter.
Demekki batıl inançmış ve gerçekle alakası yokmuş... Değil mi chip ?

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 10 Temmuz 2009 11:50
Toxic
13-07-2009, 14:59   |  #9  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

Koç, burçlar kuşağının ilk simgesidir. Elementi ateştir.
Enerji ve cesaret dolu koçlar, ihtiraslı dürtülere sahiptir. Bunun bir sonucu olarak CDBurner XP ile çalışmalarına şaşmamalı. Profesyonel yazım fonksiyonları hiçbir ateşli dileği geri çevirmiyor. Sesve veri CD/DVD'si olması fark etmez; program ile her türlü diskbiçimine yazabiliyorsunuz. Yazılım Blu-ray ve HD-DVD'lerle bile başedebiliyor.

Koç karmaşık ilişkileri sevmez, bir şeyleri hemenkavrayıp aktif hale geçmek ister. Buna paralel olarak CDBurner XP, CDprojelerini hemen ISO imajı olarak diske kaydedebiliyor. Böylece buprojeler daha sonra tekrar boş medyalara yazılabilecek.

Önyüklemedesteği olan CD/DVD'ler, basit kapak basımı, yazılan diskleri denetlemegibi özellikler CDBurner XP'yi ücretsiz Nero katiline dönüştürüyor.

hımmm :) iidir memnun kaldım

erhan123
18-07-2009, 08:35   |  #10  
Taze Üye
5 mesaj

terazi yok