arkadaşlar hani bil başlarken hoşgeldiniz yazıyo ve müzik çıkıyo "hoşgeldiniz ve müzik " nasıl değişiyor bilen varmı arkadaşlar bilen varsa bana anlatabilirmi anlayacağım şekilde(biraz acemiyim) herkese şimdiden teşekkür...
hoşgeldiniz
var
sende
Chıp in Temmuz 2002
sayısında yazıyo
siberfbvar2002 mı yoksa 2006 mı bende 2006 temmuzda warda senın kı yanlıs oldu galıba...
sende
Chıp in Temmuz 2002
sayısında yazı
siberfbvarchip tem 2002 yi nerden bulsun arkadaş, biliyorsan söyle işte.
sende
Chıp in Temmuz 2002
sayısında yazı
müzik, "denetim masası>ses efekti ve ses aygıtları" altındaki "ses efekti" sekmesinden değişebilir.ses efekti sekmesinde windows başlığı altındaki windows u başlat ın üzerine tek tıkla.altındaki gözat a tıklayarak açılış müziği için istediğin ses dosyasını seç.tamam a bas.tekrar tamam a bas.böylece win açılışında farklı bir müzik çalacaktır.
hoşgeldiniz ekranının nasıl değişeceğini bilmiyorum ama nasıl yok edilebileceğini söyleyebilirim.belki işine yarar.
"denetim masası>kullanıcı hesapları" altındaki "kullanıcıların oturum açma ve kapama şeklini değiştir" e tıkla."karşılama ekranını kullan" ın yanındaki işareti kaldır.o zaman otomatik olarak hızlı kullanıcı değiştirmenin işareti de gidecek ve gri renge dönüşecektir.
benim soru ise şu "windowsxp"'nin yeni yüklendiğinde giriş ekranında ve bilgisayarı kapatırken veya "logout" için başlat menusünden bilgisayarı kapat(kullanıcı ismi oturumunu kapat)'ı tıkladığımda güzel kapanış menüsü çıkıyordu, bir kez değişik program kurdum ve bu menüler değişti "windows2000" tarzı bir menü çıktı ve bunu geri alamadım hatta kurduğum o programı kaldırmama rağmen bu menü şekli kaldı. Benim için sorun değil ama merak ettiğim bu menüleri eski haline getirebilirmiyim? Sistem Geri Yükleme noktasını kullanmadan bu problemi çözebilirmiyiz?
Şimdiden teşekürler
başlat-denetim masası-ağ bağlantıları ndan internet bağlantının veya yerel ağ bağlantının özelliklerine gir(sağ tık>özellikler).kullanılan ögeler bölümündeki netware için istemci hizmetlerini kaldır.
kardeş regeditten yaparım diyorsan
nasıl yapılacanı yazarım, bana ulaş ...
bunlara gerek yok resource hacker programıyla hoşgeldiniz yazısını değişitirebilirsiniz..
download-->> http://www.softpedia.com/get/Pro ... source-Hacker.shtml