arkadaşlar ben chipin bu ay verdiği rehberden site kurmaya çalışıyorum ancak filezilladan sunucuma bağlanamıyorum muhtemelen şu yüzden rehberde hosting sağlayıcısının size verdiği sunucu diyor ben bu sunucuyu nasıl alabilirim ve başka bir şekilde deneyincede welcome you are user number bilmem ne falan cıktı you will disconnected 3 minutes of inactivity falan dedi user bilmem ne password required dedi aldı passwordumu login authentication failed dedi sonra kritik hata sunucuyla bağlantı kurulamıyor dedi ve bağlanamadım acaba sorun ne neden bağlanamıyorum?
hosting sağlayıcısının verdiği sunucu yardım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
413 mesaj
Hosting firmasının size verdiği FTp adresi ve kullanıcıadı/şifresi ne ise onu yazıp bağlanacaksınız.Genellikle ya ip adresi olur ya da ftp.domain.com olur.
OP Taze Üye
3 mesaj
evet ftp://domain.com u denedim dediğim gibi önce giriyor gibi oldu sonra hata verdi
Yıllanmış Üye
413 mesaj
Filezilla'ya yazacaksanız ftp.domain.com yazdım,ftp:// v.s. yok..Bu bilgilerden emin değilseniz hostun teknik servisinden tekrar isteyin bilgilerinizi.
Hosting satın alınca gelen mailde bunlar açıkça belirtilir.Ftp sunucu adresi olarak elinizdeki bilgi nedir?