arkadaşlar bildiğiniz gibi rapidshareden birşeyler indirmek için bazı programlar var peki hotfile içinde varmı varsa ismi nedir lütfen yardımcı olun acil 16 part indirmem gerek ;)
hotfile ile ilgili
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
644 mesaj
JDownloader ile indirebilirsiniz. Ben kullanıyorum ve birçok dosya indirdim. Harf doğrulamasını otomatik yapıyor program.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
Bir hafta oncesine kadar JDownloader harf dogrulaması yapıyordu.Ama hotfile de yeni alınan guvenlik onleminde sonra captcha algılama işe yaramıyor.Şuan sadece elle girerek free indirim yapabilirsiniz..
yakında güncelemelerle bunların üstesinden de gelirler. indirilebilir hotfile linklerinizden 1 tane verir misiniz,bir deneme yapmak istiyorum kendi kullandığım dosya indirme yöneticisinde.
Yıllanmış Üye
644 mesaj
Hotfile'dan bugün iki dosya indirdim. Hiçbirinde doğrulama istemeden direkt indirmeye başladı. Ama Sharingmatrix ve Easyshare için girilmesi gerekiyor.
Son Düzenleme: wickerman ~ 15 Kasım 2009 23:26
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj
bu programları sadece hesap sahipleri mi kullanıyor benim gibi hesabı olmayanlarında işini görür mü bu programlar.
Yıllanmış Üye
644 mesaj
Hesap sahibi değilim. Hesabınız yoksa da bağlantıları ekliyorsunuz, program dosyaların çalışıp çalışmadığını ve dosya boyutunu gösteriyor. İndirmeler otomatik başlıyor. Hepsini sırası gelince tarayıcıdan indirmekle uğraşmıyorsunuz böylece.
JDownloader olmuyorsa Hotfile'a da destek veren şunu deneyin: FreeRapid Downloader.