Arkadaşlar Hotfile.com'dan kredi kartıyla premium üyelik satın almak istiyorum. sizce bir sakıncası olurmu?? almalımıyım???
hotfile.com premium üyelik
olmaz sanırım bazıları kiralama yöntemiylede verebiliyorlar sadece indirme yapacaksan işine yarayabilir atmden para gönderiyorsun adamlar sana hesap bilgileriniz veriyorlar
evet internet download managerla int.hızının sonuna kadar beklemeden indirme yapabilirsin
sorun olmaz bende almayı düşünüyorum ama şuanda pek gerek duymuyorum... Tavsiyem JDownloader ile indirmen :D hem dosyaları rardan çıkartma özelliği var hem istediğinizde hızı sınırlayabiliyorsunuz, hem premium hesap ile kullanması çok kolay :D IDM de yine benzer bir program ama 2hafta sınırı var o yüzden JDownloader'ı tavsiye ederim :)) freeware bir program ve Türkçe olması kullanımı oldukça kolaylaştırıyor, zaten basit bir menüsü var :)) modeminiz desekliyorsa bir tuş ile modem reset özelliği gibi bir çok özelliği var :))
Hotfile Premium+Jdownloader gerçekten güzel olur :))
Üyeliği alırken 1 aylık aldığına dikkat et geçenlerde bende bir aylık aldım fakat öbür ay ekstreme baktığımda tekrar çekmiş ,bir aylık üye olurken her ay yenile gibi bir tik varmış sanırım onun seçili olmaması lazım
hotfile.com dan başka birinden alma sonra canın yanabilir bu piyasada çok dolandırıcı var.
arkadaşımın abisi almış bitmek üzereymiş bende çöreklendim hesaba bu gece 20GB'i geçik download yapıcam xD 5-6tane 720p film inicek :D Jdownloader ve Hotfile premium güzel oluyor tavsiye ederim :D ohh ne güzel koy listeye bas düğmeye indirsin dursun xD
avea yada turkcellden 20 tl karşılıgında alabilirsin kredi kartı işine girme bence