hotmail adresi iptali

HPQ-User
13-07-2008, 08:20   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

kemal sormuş:
hocam mail adreslerinin iptali ne şekilde gerçekleşirilmektedir bu mümkün müdür

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
laptop

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Mehmet-
13-07-2008, 09:04   |  #2  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Evet mümkündür. Öncelikle hotmail mail alıp mail attığınız sayfayı açın ve sağ üst tarafta bulunan seçenekler butonuna tıklayın.

Sonra karşınıza çıkan şu pencereden

Kişisel bilgileri süzenle kısmını tıklayın. Sonra

Karşınıza çıkan yeni pencerenin sol tarafındaki ayarlar kımını tıklayın. Ve son aşama olarak

Karşınıza çıkan bu pencerenin alt kısmındaki hesabı kapat yazısını tıklayıp gerekli yönergeleri uygularsanız hesabınız kapanacaktır.

kudo
13-07-2008, 10:33   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
807 mesaj

Hocam nie iptalediosunki girme doldu bitti  haa biri msn ne giro kişi listeni kompile sil olsun bitsin..

Son Düzenleme: kudo ~ 13 Temmuz 2008 10:34
kudo
13-07-2008, 11:00   |  #4  
Yıllanmış Üye
807 mesaj
AdRaMiTi
Birde söyle bir şey farkettim geçen hesap kapatırkene hotmail veya windowslive'da hesabı kapatmak istersen 3 aymı ney bekleme süresi veriyor.Mail koruması için. 6'Da olabilir.Ancak Hotmail dışında bir mail servisi kullandığınızda :) Ertesi gün siliniyor buda beni bir adım daha yaklaştırıyor gmail'e Dil çıkarıyor

Sayin Kudo Kişi listesi tamamen silinmez kapatmadığınız Sürece Bunu unutmayın..Araçlar // Seçenekler // Gizlilk 'den görebilirsiniz veya hotmail.com'dan

Kardesim ben msn plus live ile kolaylıkla CTRL A yapıp kişi engeleme ve silme yapabilyorum  msn mde  1500 kişi var 500 birden sildim halede silnmiş denedim oluyordu yanii...

Der Rote BaroN
13-07-2008, 12:18   |  #5  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj

11 yıldır kullandığım Hotmail adresimi iptal etmek istediğimde ingilizce bir mesaj ile karşılaşmıştım, tam hatırlamıyorum ama iptal etmemi istemeyen bir yazıydı. Halen de kullanıyorum.

bektash
13-07-2008, 18:37   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
AdRaMiTi
Sayın Kudo Ben size Kişi listesinde silme veya engelleme yapamazsınız demiyorum yannış anladınız beni :) Benim demek istediğim Kişi listesinden sildiğiniz biri kökten silinmez.Aşagıdaki resimdede bunu zaten işaretledim şayet oraya bakar iseniz Bugüne kadar sildikleriniz veya engellediklerinizi görebilirsiniz...Şayetki silinebiliyorsa Olurunu söylerseniz sayenizde yıllardan yannış bildiğim bir şeyi düzeltmiş olucam..Ancak Bunun msn plus'la bir alakası olacağını sanmıyorum cünkü bu Messenger datasınla ilgili bir durum plus'la olucak bir işe benzemiyor..

Silinir arkadaşlar. Şöyle Silinir. Karsınızdakide engelleyip sildiyse bunu basit olarak 2 msn messenger adresi acarak deneyebilirsiniz Hic bir şekilde silinmiyor diye birşey yok

kudo
13-07-2008, 18:39   |  #7  
Yıllanmış Üye
807 mesaj

bencede silinio denedimde hem silnmeseydi resimdeki sil seceneğide olmazdı ;)