Hotmail bağlantı problemi

thespa
29-04-2010, 02:39   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

Son 2 gündür hotmail adresime girmek istediğim zaman ;

" Hizmeti geliştirmek için bazı bakım işlemleri yapıyoruz. Sizi engellediğimiz için özür dileriz. Lütfen birkaç dakika içinde yeniden deneyin. Bir saatten uzun sürdüyse,  hala beklediğinizi bize bildirin. "

tarzında bir uyarı almaktayım.Msn'ime sorunsuz şekilde bağlanabiliyorum ama sözkonuzu mail olunca maillerimi okuyamıyorum.nadiren açılır gbi oluyor ama çok ağır oluyor ve okuma silme gibi problemler yaşatıyor.bu sadece @msn uzantılı mailimde meydana gelmekte iken @hotmail uzantılı maillerimde sorunsuz bir şekilde verim alıyorum.Bir fikri olan varmı lütfen benim için msn uzantılı mail çok daha önemli kanser olacam yoksa.
Windows 7 pro firefox browser kullanmaktayım ama explorer da da denedim aynı sıkıntı oluştu lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

umut76
29-04-2010, 13:35   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
61 mesaj

Gecen gun banada oldu aynisi iki gun surdu duzelmesi. Panik yapmana gerek yok kendiliginden duzelir, sadece biraz sabir.

aynelyakin
02-09-2010, 21:24   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

aynı problem bende de vardı. Herşeyi denedim fakat olmadı. Çözümü bilgisayarıma mozilla nın "thunderbird 3.1" ini kurdum ve maillerime buradan ulaşabildim.